Evenimentul Zilei > Justitie > TERORISTUL de la Jean Monnet ar putea fi ELIBERAT. Dargoş Ciupercescu va intra în Comisia pentru ELIBERARE CONDIŢIONATĂ
TERORISTUL de la Jean Monnet ar putea fi ELIBERAT. Dargoş Ciupercescu va intra în Comisia pentru ELIBERARE CONDIŢIONATĂ

TERORISTUL de la Jean Monnet ar putea fi ELIBERAT. Dargoş Ciupercescu va intra în Comisia pentru ELIBERARE CONDIŢIONATĂ

Dragoş Ciupercescu, cunoscut drept grenadierul de la Jean Monnet, urmează să intre în comisia de eliberare condiţionată. Bărbatul a fost arestat în 2003 după ce, cu un an în urmă, a fost a detonat o grenadă în faţa liceului Jean Monnet.

Potrivit celor de la cancan.ro, Dragoş Ciupercescu ar putea fi eliberat în următoarele luni. Acesta ar urmă să intre în Comisia pentru eliberare condiţionată.

Potrivit unor surse judiciare, deţinutul nu are rapoarte de incident şi fost mutat la Penitenciarul Jilava, în sistem semideschis, singurul regim de detenţie din care un puşcăriaş poate solicita eliberarea înainte de termen, pentru bună purtare.

Punerea în libertate a lui Dragoş Ciupercescu va pune în alertă toate structurile din sistemul de apărare. Mai mult, teroristul știe să construiască şi să folosească dispozitive explozive. C

Ciupercescu a fost arestat în anul 2003, după ce, la data de 6 noiembrie 2002, a detonat o grenadă în faţa liceului “Jean Monnet”, incident în urma căruia o elevă a fost grav rănită. Ulterior, acesta a mai aruncat o grenadă într-un coş de gunoi din Parcul Cişmigiu. Dragoş Ciupercescu a fost condamnat la 18 ani de închisoare.