Evenimentul Zilei > International > TEROAREA continuă la Paris. Trei noi ATACURI au avut loc în Franţa
TEROAREA continuă la Paris. Trei noi ATACURI au avut loc în Franţa

TEROAREA continuă la Paris. Trei noi ATACURI au avut loc în Franţa

După ce 12 persoane au fost ucise, miercuri, cu sânge rece, într-un atac terorist la sediul publicaţiei Charlie Hebdo din Paris, teroarea continuă, joi, în Franţa, după ce au avut loc trei noi atacuri, care s-au soldat cu moartea unui poliţist.

O poliţistă a murit într-un schimb de focuri

O poliţistă a murit, iar un alt agent de poliţie a fost rănit, într-un schimb de focuri care a avut loc joi în urma unui accident rutier petrecut în sudul Parisului, incident care aparent nu are legătură cu atacul terorist asupra publicaţiei satirice Charlie Hebdo, conform Le Figaro.

Potrivit relatărilor martorilor şi ale poliţiei, atunci când agenţii au ajuns la locul accidentului, aproape de Poarta Chatillon, doi indivizi au deschis focul în direcţia lor cu pistoale automate MP5. Atacatorii au reuşit să fugă, dar, potrivit agenţiei AFP, care citează surse concordante, un suspect ar fi fost arestat

O moschee, atacată cu grenade

O moschee din vestul Parisului a fost atacată cu grenade. Una dintre grenade a explodat, însă nimeni nu a fost rănit. Poliția a ajuns la faţa locului şi a securizat zona, însă nicio persoană nu a fost reținută.

Explozie lângă o altă moschee

O altă explozie a avut loc, joi dimineață, lângă o moschee din Franța, în faţa unui restaurant. Deflagrația a avut loc lângă moscheea Villefranche, din cauza unei acumulări de gaze. Autoritățile spun că nu există răniți, însă susțin că explozia a fost provocată.

Haos şi teroare la Paris

Douăsprezece persoane au fost ucise, miercuri, cu sânge rece, după ce doi bărbați înarmați și cu fețele acoperite au deschis focul în sediul publicației de satiră Charlie Hebdo, din Paris. Cel mai tânăr dintre presupuşii terorişti, Hamyd M., care s-a aflat la volanul maşinii, s-a predat. Ceilalţi doi suspecţi, fraţii Said şi Cherif Kouachi, au fost identificaţi de către poliţiştii francezi pe baza unei cărţi de identitate descoperite într-un automobil incendiat, abandonat de către atacatori. Ei au fost daţi în urmărire generală şi sunt, în prezent, cei mai căutaţi criminali din Europa.

CHARLIE HEBDO. Cum au devenit doi fraţi FRANCEZI MUSULMANI cei mai căutaţi TERORIŞTI DIN LUME. Povestea INCREDIBILĂ a lui Said şi Cherif Kouachi, autorii ATACULUI SÂNGEROS asupra jurnaliștilor francezi | FOTO

CEI MAI VÂNAȚI TERORIȘTI din Europa. DOI dintre autorii ATACULUI sângeros asupra REDACȚIEI Charlie Hebdo sunt ÎNCOLȚIȚI de autorități. Un alt TERORIST s-a predat. VIDEO și GALERIE FOTO