Evenimentul Zilei > Actualitate > Teribila profeție a generalului. „Israelul va fi lovit de 2.000 de rachete pe zi”
Teribila profeție a generalului. „Israelul va fi lovit de 2.000 de rachete pe zi”

Teribila profeție a generalului. „Israelul va fi lovit de 2.000 de rachete pe zi”

Orientul Apropiat e din nou un butoi cu pulbere. Nu se mai pune problema dacă va izbucni un nou război, ci când.

Teribila profeție a generalului. Temerile că Iranul e gata să dezvolte arme nucleare fac Israelul să se pregătească de război.

Comandanții militari israeieni lansează, însă, avertismente că statul evreu va avea un preț greu de plătit în cazul unui nou război.

Teribila profeție a generalului

„Știu că nu ne pot învinge pe câmpul de luptă, așa că încearcă să mute războiul pe un al doilea front.  Acest front cuprinde casele și orașele noastre”. Declarația îi aparține general maiorului Uri Gordin, șeful Israeli Defence Home Front


Celulele teroriste amenință iar Europa. ISIS își reface în secret califatul


Vorbind la Conferința B’Sheva de la Ierusalim, Gordin a declarat că aproximativ 2.000 de rachete vor fi lansate zilnic asupra Israelului. Ploaia de rachete va pune la încercare capacitățile militare și de apărare civilă ale Israelului.
Comandantul israelian susține, însă, că Israelul este pregătit pentru această eventualitate,


Mercenarii ruși ocupă Africa! Din urmă vin și trupele lui Putin!


„Dușmanii noștri de pe diferite fronturi trebuie să știe că, dacă este nevoie. Vom activa o armată puternică care nu a mai fost văzută până acum”.
Apărarea israeliană este rezistentă, așa cum s-a dovedit și în trecut, susține Gordin făcând referire la noile arme de defensive pe care le deține țara sa.

Serviciile de infprmații ale Israelului crede că Hezbollah are un arsenal de aproximativ 150.000 de rachete, dintre care unele au capacitatea de a lovi orice colț al Israelului, scrie Jerusalem Post.

Teribila profeție a generalului.  Vor face față Iron Dome și Laser Sword?

Alături de sistemul defensiv Irpn Dome, care, încă din 2012, ajunsese la o rată de succes de 90 la sută în doborârea rachetelor inamice, Israelul a dezvoltat în ultimii ani arme laser.


Oceanul poate deveni o mare rusească! Avertisment crunt pentru NATO!.


„Sistemul nostru schimbă regulile jocului” declara trecut anul generalul Yaniv Rotem, șeful Direcției de Cercetare și Dezvoltare a Ministerului Apărării din Israel (IDF), vorbind despre „sabia cu laser”, care poate elimina nu numai rachete, dar și drone sau chiar proiectile antitanc.
„Această tehnologie permite dezvoltarea unor sisteme operaționale extrem de eficiente. Acestea vor servi ca un strat suplimentar de apărare”, se arăta la momentul respectiv într-un comunicat al ministerului.