Fostul ministru al Finanțelor, Eugen Teodorovici, și-a inaugurat noul cont de Instagram cu o ieșire extrem de virulentă la adresa lui Florin Cîțu. Cei doi sunt adversari de foarte multă vreme și nu pierd ocazia de a se înțepa reciproc.

De această dată, cel care a lansat lovitura a fost Eugen Teodorovici, într-o postare extrem de acidă,  în care l-a acuzat pe Cîțu de iresponsabilitate. Fostul ministru a dat de înțeles că decizia de a se retrage nu i-a aparținut lui Florin Cîțu ci i-a fost impusă.

„Cîțu a fost convins să renunțe!!! Pentru unii este fantastic, pentru alții este rușinos, însă pentru mine este şi un gest abject, în condițiile crizei #coronavirus. Cîțu și-a dat azi examenul IRESPONSABILITĂȚII și nu trebuie să mai ocupe vreodată, în România, nicio funcție de demnitate publică!!! Președintele și PNL-ul și-au bătut joc, încă o dată, de o țară întreagă!”, a arătat Eugen Teodorovici.

Teodorovici și-a ilustrat postarea de pe Instagram cu o fotografie sugestivă care îl prezintă pe Florin Cîțu în postura unui „încurcă lume”.