Teo revine pe micile ecrane într-un format nou. Face echipă cu o frumoasă prezentatoare TV

Teo revine pe micile ecrane într-un format nou. Face echipă cu o frumoasă prezentatoare TV Teo Trandafir / Sursă foto: Kanal D

Teo Trandafir revine pe micile ecrane într-un noi proiect media la Kanal D2. Alături de Ilinca Vandici, Teo va prezenta o emisiune de tip magazin care aduce în fața audienței informații generale, vedete din showbiz și sfaturi de viață.

Teo Trandafir revine pe micile ecrane după o absență de mai bine de jumătate de an. Prezentatoarea a fost inclusă într-un nou proiect media derulat de postul de televiziune Kanal D2. Prezentatoarea va împărți platoul cu o altă vedetă de la Kanal D, Ilinca Vandici.

Teo Trandafir revine pe micile ecrane

Emisiunea moderată de Teo Trandafir, „Teo Show” a fost scoasă din grila de programe în toamna anului trecut. Dar se pare că mai marii de la Kanal D au decis să includă în ultimul proiect, așa se face că celebra prezentatoare revine pe micile ecrane într-un format nou, alături de Ilinca Vandici.

După ce a plecat de la Kanal D, Teo Trandafir n-a stat mult fără „loc de muncă”. S-a dus la Radio Impuls, unde a prezentat alături de Mihai Hînda, emisiunea „Bara la Bară”. Acum, se va întoarce la prima dragoste, televiziunea.

Ne puteți urmări și pe Google News

Alături de Ilinca Vandici, Teo va prezenta o emisiune magazin care aduce în fața audienței informații generale din showbiz, mondenitățile zilei și informații de uz general, potrivit Cancan.

Teo Trandafir revine pe micile ecrane într-un nou proiect

Sursa foto: Cancan

„Follow us”, cel mai recent proiect media de la Kanal D

Emisiunea se va numi „Follow us”, iar platoul va fi ariplin de vedete relevante din lumea mondenă. Într-un interviu recent, omul de televiziune Teo Trandafir s-a arătat extrem de încântată de noul proiect pe care-l va desfășura în colaorare cu Ilinca Vandici.

„Eu și Ilinca punem deja țara la cale, ne pregătim, dezbatem cele mai interesante subiecte și, cel mai plăcut, râdem mult împreună. Dacă vă doriți să fiți la curent cu informația proaspătă, din realitatea imediată, cu trendurile din online, dacă doriți să aflați ce se întâmplă în culisele emisiunilor voastre preferate de la Kanal D și Kanal D2, fiți cu ochii pe noi, la Follow us!”, a declarat Teo Trandafir.

Teo Trandafir revine pe micile ecrane

Sursa foto: Razvan Valcaneantu/EVZ

Teo Trandafir va împărți platoul de filmare cu Ilinca Vandici

„Sunt nerăbdătoare și fericită să mă aflu din nou în fața telespectatorilor, de această dată la Follow us! Bucuria dialogului va fi constanta acestei emisiuni, iar eu abia aștept să despic firul în patru cu Teo, colega mea de emisiune, un om minunat și un profesionist desăvârșit al micului ecran! Vă aștept și pe voi să ne fiți alături! Follow us!, la Kanal D2!”, a spus și Ilinca Vandici.