Pedagog înjunghiat de o elevă, la un liceu din Oradea. Agresoarea a fost reținută. Update

Pedagog înjunghiat de o elevă, la un liceu din Oradea. Agresoarea a fost reținută. Update Poliția. Sursa foto: Arhiva EVZ

Un pedagog a fost înjunghiat de o elevă într-un colegiu din municipiul Oradea. Victima a fost dusă de urgență la spital și a fost operată. Pe de altă parte, ăpolițiștii din cadrul Serviciului Omoruri Bihor fac cercetări lpentru a vedea exact ce s-a întâmplat.

Update: Adolescenta a fost reținută de polițiști urmând să fie pusă sub acuzare, pentru tentativă de omor, conform presei locale. Ea ar fi declarat polițiștilor că a adus cuțitul de acasă, iar ancheta va stabili dacă agresiunea a fost premeditată.

Totodată, directoarea colegiului, Alina Cotca, a confirmat că eleva și-a înjunghiat pedagogul după ce a surprins-o cu iubitul în cameră.

„A fost găsită în cameră cu un băiat, noaptea la stingere, iar pedagogul i-a atras atenția că nu este normal și firesc. Și de acolo a pornit totul. Nu era de dat afară din internat, ci pur și simplu doar de atras atenția asupra unui fapt. Și astfel a reacționat copilul”, a declarat directoarea Alina Coste, conform Bihon.ro.

Ne puteți urmări și pe Google News

Pedagog înjunghiat de o elevă, la un liceu din municipiul Oradea.elevă l-a lovit pe acesta cu un cuțit. Pedagogul a fost transportat la spital de un echipaj SMURD, ajuns la fața locului.

Polițiștii din cadrul Serviciului Omoruri Bihor fac cercetări la liceu pentru a stabili exact ce s-a petrecut. Aceștia vor să afle ce a determinat-o pe elevă să-l atace pe pedagog.

Conform unor surse citate de presa locală, s-a ajuns la această tentativă de omor din cauză că pedagogul l-ar fi surprins pe iubitul elevei în internat și l-ar fi dat afară.

Pedagog înjunghiat la internat

Cazul s-a petrecut la Colegiul Tehnic „Traian Vuia”. O elevă în vârstă de 16 ani a atacat un pedagog la internatul școlii cu un cuțit. Victima a fost luată prin surprindere, fiind lovită din spate, astfel că nu s-a putut apăra.

Cu toate că a suferit o lovitură gravă, surse medicale susțin că bărbatul atacat de elevă este stabil și conștient. El a fost preluat de un echipaj SMURD, chemat de urgență și transportat la spital, unde a fost operat.

Medicul Hadrian Borcea, șeful UPU SMURD Bihor, a declarat că pedagogul a intrat direct în sala de operație.

Pedagog înjunghiat la internatul unui liceu din Oradea / Sursa foto: Facebook

Eleva este cercetată de poliție

Eleva va fi cercetată penal. La liceu și-au făcut apariția polițiștii din cadrul Serviciului Omoruri Bihor, care investighează cazul

Directorul colegiului, Alina Cotca, a declarat pentru presa locală că agresoarea este elevă „în clasa a X a profesională”. Aceasta este cazată la internatul liceului, unde lucra pedagogul.

„Este în clasa a X a profesională. E cazată în internat. Este o anchetă în desfășurare”, a confirmat directorul școlii.

De ce l-ar fi înjunghiat eleva pe pedagog

Reprezentanții unității școlare colaborează cu autoritățile încercând să afle ce a determinat-o pe eleva de 16 ani să-l atace pe pedagog.

În acest caz a fost inițiat un dosar penal. Polițiștii sub coordonarea procurorilor urmează să stabilească ce s-a întâmplat și cum s-a ajuns într-o astfel de situație. Urmează ca cei implicați să fie interogați pentru stabilirea stării de fapt.

Conform unor surse citate de presa locală, fata l-ar fi înjunghiat pe pedagog după ce acesta l-a dat afară din internat pe iubitul ei.