Evenimentul Zilei > Sport > TENIS. Adrian Ungur și Marius Copil joacă la BRD Brașov Challenger
TENIS. Adrian Ungur și Marius Copil joacă la BRD Brașov Challenger

TENIS. Adrian Ungur și Marius Copil joacă la BRD Brașov Challenger

Adrian Ungur și Marius Copil se numără printre favoriţii turneului internaţional de tenis BRD Brașov Challenger desfășurat în perioada 31 august-7 septembrie, la Baza Sportivă Olimpia din Brașov. Aflat la cea de-a XIX-a ediţie, turneul din categoria ATP Challenger Tour, dotat cu premii în valoare totală de 35.000 de euro plus ospitalitate, reunește la Brașov jucători puternici din circuitul ATP: Pere Riba, Gerald Melzer, Andreas Haider-Maurer vor fi prezenţi pe tabloul principal

Blaz Rola (91 ATP) pornește ca favorit la cucerirea titlului BRD Brașov Challenger. Jucătorul sloven vine la Brașov după un turneu câștigat anul acesta la Guangzhou, trei finale disputate la Poznan, Sao Paulo, Panama și două semifinale jucate la Liberec și Ostrava. Favoritul doi este spaniolul Pere Riba (109 ATP), învingător anul acesta în Panama și finalist la Arad, Mersin și Milano. Riba, deţinător a 7 titluri Challenger, a jucat o finală la Brașov în 2009, atunci când a pierdut în faţa lui Thiemo de Bakker.

Andreas Haider-Maurer (115 ATP), dublu campion la Brașov în 2013 și 2012 și Gerald Melzer (145 ATP), finalist anul trecut, se regăsesc și ei pe lista favoriţilor.  

 

Publicat in categoriile: Sport
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: