Evenimentul Zilei > Vremea > Temperaturi de primăvară pe 21 februarie. Vremea vine cu vești bune
Temperaturi de primăvară pe 21 februarie. Vremea vine cu vești bune

Temperaturi de primăvară pe 21 februarie. Vremea vine cu vești bune

Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a anuntat cum va fi vremea in cursul zilei de duminica, 21 februarie 2021

Vremea se va încalzi în cea mai mare parte a ţarii. Cerul va fi variabil, cu înnorari îndeosebi în prima parte a zilei în zonele joase de relief din sud şi parţial în est şi în centru, unde, izolat, vor fi condiţii de burniţa.

Vântul va sufla slab şi moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 3 şi 12 grade. Pe alocuri va fi ceaţa, mai ales dimineaţa şi în special în regiunile extracarpatice şi în depresiuni.

In Bucuresti, cerul va fi variabil, mai mult noros în prima parte a zilei. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maxima, mai ridicata decât în ziua precedenta, se va situa în jurul valorii de 8 grade. Dimineaţa se va semnala ceaţa.

Vremea la munte

La munte, vremea va fi predominant frumoasa şi în încalzire, cu valori pozitive de temperatura pe parcursul zilei în majoritatea masivelor. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab şi moderat. Pe vai şi în depresiuni, dimineaţa şi noaptea, se va forma ceaţa.

Potrivit prognozei emise de Administratia Nationala de Meteorologie (ANM), vremea va fi mai caldă pentru această perioada la care ne aflam, în regiunile intracarpatice, la deal și la munte, iar în rest se vor înregistra temperaturi în general în jurul celor normale.

În zonele de campie din sudul țării va fi nebulozitate joasă local persistentă și pe arii restrânse ceață îndeosebi la începutul intervalului și din nou spre sfârșitul acestuia, iar în restul teritoriului cerul va fi mai mult senin și doar pe suprafețe mici, cu o probabilitate mai mare în centru și în est dimineața și noaptea va fi ceață.

Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 3 și 12 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -8 și 3 grade, mai scăzute în depresiuni, spre valori în jurul a -11 grade.

Vremea în Brașov

In Brasov, temperaturile diurne vor atinge o maxima de 7 grade Celsius, iar minima de -2 grade Celsius, pe timpul noptii.

Pe timpul zilei isi va face aparitia si soarele printre nori si va fi o vreme placuta.

Vremea în Iași

In Iasi cerul va fi innorat pe parcursul intregii zile de duminica si va continua sa fie frig mai ales dimineata si noaptea. Soarele isi va face aparitia printre nori pe timpul zilei. Temperatura maximă va fi in jur de 6 grade Celsius si –4 grade Celsius pe timpul nopții, conform prognozei meteo ANM.