Evenimentul Zilei > Monden > Telenovelă cu Bianca Drăgușanu și Alex Bodi. Episodul „împăcarea”
Telenovelă cu Bianca Drăgușanu și Alex Bodi. Episodul „împăcarea”

Telenovelă cu Bianca Drăgușanu și Alex Bodi. Episodul „împăcarea”

Între Bianca Drăgușanu și Alex Bodi nimeni nu mai știe exact ce se petrece. Acum se iubesc și merg la mare să se distreze, și imediat se lasă cu scandal și cu despărțiri de două zile. Ba chiar și cu divorțuri.

Un singur lucru este cert în relația celor doi, și anume că Bianca Drăgușanu se întoarce de fiecare dată la Alex Bodi.

Deși, Bianca susține că îi merge bine în relația cu Bodi, sunt semne care trădează aceasta stare de fapt. Vedeta a fost surprinsă la un restaurant de lux, unde a luat prânzul. După aproximativ o jumătate de oră a apărut și fostul său soț, Alex Bodi, care s-a așezat la masă și au început să mănânce împreună.

La scurt timp, Bianca Drăgușanu a plecat singură, iar Alex Bodi a mai așteptat în restaurant o altă jumătate de oră, după care a plecat tot de unul singur.

Bianca și dezvăluirile care nu au mai venit

Așa cum spuneam la început nimeni nu mai știe ce se întâmplă între Bianca Drăgușanu și Alex Bodi. La începutul lui octombrie, după o ceartă groaznică, vedeta a postat un mesaj în care promitea dezvăluiri.

„Dragii mei, azi o să îmi dau toate măștile jos și o să vă povestesc o dramă, o dramă care poate să aibă un final fericit. Așa că stați cu ochii pe mine pentru că urmează să vă fac niște dezvăluiri incendiare și să dau toți ochelarii jos, pentru a vedea despre ce e vorba, real, în viața mea. Eu sunt un om foarte asumat, un om care depășește orice situație cu brio, o să vă arăt cum arătă o femeie iubită, nemachiată. Povestea pe care vreau să v-o spun este un capitol final ce conține mijlocul lunii septembrie. Sofia merită să aibă o mamă fericită. O să vă dezvălui o poveste. Stați aproape”, a spus Bianca Drăgușanu, vizibil afectată de situație, în filmarea pe care a postat-o joi dimineață pe pagina ei de Instagram.

După câteva ore, Bianca au apărut mai multe fotografii cu cei doi, în care ea putea fi văzută cu ochii învinețiți și gura tumefiată.

Certuri cu repetiție

Despre ce este vorba? Cei doi au fost protagoniștii unui clip postat pe TikTok. În imaginile înregistrate, blondina îi spune lui Alex Bodi, care se află la volan, că vrea atenție. Nervoasă că afaceristul nu o băgă deloc în seamă, Bianca începe să-l tragă de tricou și să țipe. Alex Bodi nu pare deloc scos din sărite de ieșirile blondinei. Dimpotrivă, cei doi se distrează copios și nu par să se streseze prea tare de ce bârfește lumea pe socoteala lor.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi par să fi trecut, de altfel, extrem de ușor peste episodul de violență din urmă cu o săptămână, când fosta prezentatoare TV s-a ales cu semne evidente în urma scandalului cu partenerul ei de viață.