Evenimentul Zilei > Monden > Incredibil! Ce a fost obligat Alex Bodi să facă pentru a se împăca cu Bianca Drăgușanu
Incredibil! Ce a fost obligat Alex Bodi să facă pentru a se împăca cu Bianca Drăgușanu

Incredibil! Ce a fost obligat Alex Bodi să facă pentru a se împăca cu Bianca Drăgușanu

Celebrul afacerist a fost nevoit să dispară de pe un cont de socializare, la cererea Biancăi Drăgușanu..

Răsturnare de situație în conflictul dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi. Cei doi care până acum câteva zile se certau zilnic în timp ce Bianca susținea că este agresată violent în urmă cu o saptamână de Alex Bodi, se pare că au uitat drama prin care au trecut.

Atunci, fosta prezentatoare TV a fost fotografiată în public cu fața tumefiată și abia ținându-se pe picioare, coborând dintr-o mașină.

Iubire cu năbădăi

Așa cum mulți presupuneau, cei doi s-au împăcat, nefiind prima dată cînd iau o astfel de decizie după un conflict.

Se pare că vedeta ar fi luat o decizie radicală de a-l ierta pe Alex Bodi după ce l-ar fi determinat pe iubitul ei să renunțe la pagină lui de Instagram.  Fotografia cu cei doi a strâns peste 10 mii de aprecieri.

 

Saga agresiunii dintre cele două vedete

„Nu are nevoie de Instagram, are de nevoie numai de mine”, a scris vedetă. Imaginea cu cei doi a strâns în doar câteva ore peste 10 mii de aprecieri.

aprecieri.

De ce s-a enervat Alex Bodi

Alex Bodi s-a enervat cumplit și a bătut-o foarte tare pe Bianca Drăgușanu. Motivul ar fi fost „infidelitatea” acesteia în Turcia, susțîn surse Enervarea fată de vedetă ar fi fost provocată de anumite imagini suspecte pe care afaceristul Alex Bodi le-ar fi găsit în telefonul iubitei sale.

Imagine cu Bianca Drăgușanu după agresiuneiscuție telefonică încordată după umilințele făcute de blondă! Fosta iubită a lui Alex Bodi a făcut declarații despre scandal și agresiune: “Îmi pare rău pentru această femeie”)
Se pare că Alex Bodi ar fi descoperit în fișierele din smartphone dovezile că Bianca ar fi stat în compania milionarului turc despre care ea declara că a ajutat-o cu achiziționarea mai multor blănuri.

Bianca, vânătă la un ochi

Pe data de de 1 octombrie, cei doi s-au dat jos din bolidul de lux al afaceristului, în fața locuinței din Pipera. Bianca Drăgușanu a arătat ce urmări a avut îngrozitorul incident. Imediat după ce a coborât din bolidul de lux al afaceristului, Bianca Drăgușanu a arătat ce urmări a avut îngrozitorul incident.În afară faptului că abia mergea, ea era vânătă la un ochi, ceea ce înseamnă conflictul violent a lăsat urmei pe chipul vedetei, potrivit cancan.ro.