Cu toate că Bianca Drăgușanu a snopită în bătaie de Alex Bodi, blondina nu vrea să renunțe la controversatul om de afaceri. De-a lungul relației lor, aceștia s-au împăcat și s-au certat de o grămadă de ori. Din nefericire, s-a ajuns în punctul în care Bianca Drăgușanu a fost victima violenței domestice. Deși Bodi are probleme majore de comportament, Bianca Drăgușanu nu dorește nici în ruptul capului să renunțe la el.

Ba mai mult, blondina a făcut, în urmă cu doar câteva zile, un gest care ridică multe semne de întrebare. Ea a fost însoțită de iubitul bătăuș când a mers să o ia pe fiica sa de la grădinița. Fosta prezentatoare a filmat momentul și l-a postat pe rețele sociale, iar pe înregistrare se aude cum o alintă Alex Bodi pe Sofia Slav.

“Hai, mami, hai!”, a strigat Bianca Drăgușanu la fetița pe care o are cu primul soț, Victor Slav. După ce micuța ei prințesă a ezitat puțin, fiind distrasă de ceva din curtea grădiniței, Alex Bodi i-a spus: “Hai, iubirea mea!”. Iar în clipa în care Sofia Slav a ajuns lângă ei, vedeta a întrebat-o: “Ce faci, mami?”. Ulterior, aceștia au ieșit la un restaurat, unde au fost prezente fiicele lor, dar și câțiva prieteni.

Bianca a promis dezvăluiri

În urmă cu o săptămână, Bianca Drăgușanu le promitea urmăritorilor ei de pe rețele sociale dezvăluiri despre relația cu Alex Bodi.

„Dragii mei, azi o să îmi dau toate măștile jos și o să vă povestesc o dramă, o dramă care poate să aibă un final fericit. Așa că stați cu ochii pe mine pentru că urmează să vă fac niște dezvăluiri incendiare și să dau toți ochelarii jos, pentru a vedea despre ce e vorba, real, în viața mea. Eu sunt un om foarte asumat, un om care depășește orice situație cu brio, o să vă arăt cum arătă o femeie iubită, nemachiată. Povestea pe care vreau să v-o spun este un capitol final ce conține mijlocul lunii septembrie. Sofia merită să aibă o mamă fericită. O să vă dezvălui o poveste. Stați aproape”, a spus Bianca Drăgușanu, vizibil afectată de situație, în filmarea pe care a postat-o joi dimineață pe paginea ei de Instagram.

Ce s-a văzut din primele imagini postate de Bianca

Câteva ore mai târziu, în jurul orelor 18.30, au apărut imaginile în care Bianca apare la brațul lui Alex Bodi, cu ochii învinețiți și gura tumefiată. Ele au fost imagini surprinse de paparazzi și publicate de Cancan.