Un mister lung de două decenii şi pe care abia acum fata a reuşit să-l descopere, o poveste care a mişcat sufletele unei lumi întregi: tatăl său nu se despărţise niciodată de acel tricou fiindcă acesta era amintirea sa de preţ de la soţie, dispărută în urmă cu 18 ani, când Ria avea doar 6 ani.

Fata a făcut descoperirea în timp ce aranja prin casa buniciului, ea gasind două fotografii: părinţii săi surâzători în călătoria de după nuntă. Tatăl purta tricoul verde cu gulerul galben, mama tricou galben cu guler verde. O amintire frumoasă a unei căsătorii care a durat atât de puţin. În acel moment Ria a vrut să publice povestea pe o reţea de socializare, dezlănţuind reacţia a mii de utilizatori care au contribuit şi au făcut virală postarea despre o frumoasă poveste de iubire. Dar Ria a publicat şi o poză cu tatăl său purtând şi astăzi tricoul atât de drag lui.

''M-am îtrebat mereu care e problema cu tricoul acela vechi şi ponosit – a povestit Ria pentru Buzzfeed News. De ce nu-şi cumpăra unul nou? Nu-mi puteam imagina că reprezenta o amintire atât de specială pentru el''. ''Dacă tricoul ar fi avut o găurică, el ar fi cusut-o şi ar fi continuat să-l poarte în orice moment, atât la serviciu, cât şi acasă'' Tatăl Riei, după moartea soţiei n-a mai vrut să se căsătoarească şi a preferat să-şi crească singur cei doi copii, purtând mereu în inimă şi pe piele acea amintire a unei iubiri pierdute.