Evenimentul Zilei > International > Teroare în Paradis. Tânără ucisă în Bahamas sub ochii familiei. Și nu este un caz izolat
Teroare în Paradis. Tânără ucisă în Bahamas sub ochii familiei. Și nu este un caz izolat

Teroare în Paradis. Tânără ucisă în Bahamas sub ochii familiei. Și nu este un caz izolat

O tânără americancă în vârstă de 21 de ani a fost ucisă de rechini în timpul unui atac produs în aria plajelor din Bahamas. Incidentul s-a petrecut chiar sub privirile familiei sale care însă nu a putut face nimic pentru a o salva.

 Jordan Lindsay, de 21 de ani, din Torrance, California, era cu familia în apropierea insulei Rose din Bahamas. În cursul după-amiezii, ea era în apă când a fost atacată de trei rechini. Prădătorii au mușcat-o de brațe, picioare și fese, iar brațul drept i-a fost smuls de tot. Membrii familiei sale au văzut rechinii care se apropiau de ea și au încercat să o avertizeze, dar tânăra nu i-a auzit când au strigat la ea. Ea a fost scoasă din apă și dusă la Spitalul Doctor din Nassau, dar medicii nu au putut decât să constate decesul. Autoritățile locale au deschis o anchetă pentru a stabili condițiile exacte în care s-a produs atacul, scrie libertatea.ro.

 

De-a lungul coastelor Oceanului Atlantic s-a constatat, în ultima perioadă, o intensificare a prezenței rechinilor care nu s-au sfiit să îi atace pe inotători. În Bahamas, în acest an, s-au semnalat mai multe astfel de atacuri, unele sfârșite tragic. Autoritățile locale au tras un semnal de alarmă în această privință, atenționând în specaial turiștii care se avânta în larg.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.