Evenimentul Zilei > Social > Tânără mămică, bătută crunt la Bistrița de către soț, după întoarcerea din Germania
Tânără mămică, bătută crunt la Bistrița de către soț, după întoarcerea din Germania

Tânără mămică, bătută crunt la Bistrița de către soț, după întoarcerea din Germania

O tânără mamă a fost bătută fără milă, în plină stradă, la Bistrița. Ea se întorsese recent din Germania, iar soțul ei i-a aplicat corecția chiar după ce ieșis din secția de Poliție din Telciu, Bistrița-Năsăud. Florentina, de doar 20 de ani, avea probleme cu soțul de mai mult timp, care o amenința deseori prin telefon.

O tânără mamă a fost bătută fără milă, în plină stradă, după ce s-a întors din Germania, de soţul ei, chiar după ce a ieşit din secţia de Poliţie din Telciu, Bistriţa-Năsăud, relatează Bistriteanul .

Florentina, de 20 de ani, s-a întors de trei săptămâni în țară, din Germania

Florentina, 20 de ani, s-a întors acum trei săptămâni în țară, din Germania. Între ea şi soţul său, Cătălin, existau de mai mult timp probleme: bărbatul o amenința deseori, prin telefon. Conștientizând pericolul unui conflict nedorit, femeia nu a mai vrut să meargă acasă, în Telciu, ci la nașa ei, în Năsăud.

”A venit la mine, cu copiii. S-a întâlnit cu soțul ei la poliție în Telciu și au început demersurile pentru divorț. Dar s-a temut să meargă acasă, că a mai bătut-o. Mama ei e moartă, așa că a ales să stea la mine, cu cei doi băieței ai ei: unul de aproape 5 anișori și unul de aproape trei anișori”, a declarat naşa femeii pentru publicaţia Bistrițeanul .

Luni, 15.03.2021, polițiștii din Telciu au sunat-o pe Florentina să meargă la secție, pentru a mai semna niște acte.

Bătută crunt de soțul de 32 de ani

”Am pornit de dimineață, așa că la 8.30 a fost la sediul poliției în Telciu. Eu am rămas cu copiii în mașină și m-am plimbat cu ei pe acolo, ca să nu îl vadă pe tatăl lor. Când a ieșit de la secția de poliție m-a sunat că el se ține de ea, și că să nu merg să o iau, ci să ne întâlnim la staţia Peco. A zis că ia un taxi și vine acolo. Dar el nu a lăsat-o să urce în taxi ci a tras-o afară și a lovit-o”, a continuat naşa victimei.

În imaginile surprinse de camerele de supraveghere din zonă se observă cum bărbatul o împiedică pe soţie să urce în taxi. Ulterior, el o loveşte puternic cu pumnul în zona capului.

Femeia este lovită și după ce cade la pământ, bărbatul continuând să o lovească cu picioarele. Cu greu, individul este împiedicat să mai dea în femeie de martorii la scenă. Unul dintre aceştia fiind chiar şoferul de taxi chemat de Florentina.

Poliția a dispus reținerea pentru 24 de ore  a soțului pentru violență în familie

”Polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Năsăud au dispus reținerea pentru 24 de ore a unui bărbat de 32 de ani, din Bichigiu, cercetat pentru violență în familie. Totodată, pentru protejarea victimei, a fost emis un ordin de protecție provizoriu.

În fapt, astăzi (luni, n.r.), în apropierea unui magazin din localitatea Telciu, o tânără de 20 de ani, din Bichigiu a fost agresată de soțul ei, un bărbat de 32 de ani, din aceeași localitate. În urma leziunilor, femeia a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Agresorul a fost reținut pentru 24 de ore, iar mâine va fi prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile” a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Bistriţa-Năsăud, Crina Sîrb.