Tânăra împușcată în ochi de PISTOLARUL din Militari va fi operată

Tânăra împușcată în ochi de PISTOLARUL din Militari va fi operată

Daniela Borz, tânăra împuşcată în ochi în urma unei altercaţii care a avut loc la sfârşitul anului trecut în cartierul Militari, va fi operată marţi. Operaţia se va desfășura în două etape, în cea de marţi urmând a se va face reconstrucţia volumului orbitei.

”Din cauza traumatismului prin strivire pe care l-a suferit, s-au produs fracturi majore de planşeu şi perete medial care au fost reparate doar parţial, motiv pentru care implantul iniţial n-a putut fi susţinut corespunzător şi a căzut în sinusul maxilar. Astfel, acum, volumul orbitei este cam de două ori mai mare decât cel normal, fapt care nu permite niciun implant. Mâine îi va fi implantat un mesh de titan şi îi va fi efectuată o grefă de ţesut', precizează medicii de la clinica unde va fi operată tânăra, citați de Agerpres. Cea de-a doua etapă a operaţiei va avea loc, cel mai probabil, după aproximativ patru luni şi va însemna refacerea pleoapei inferioare, care acum este distrusă în proporţie de 50%.

  • Trei oameni împuşcaţi pentru o întrebare: "Voi nu ştiţi să staţi la rând?"

Mihai ”Mario” Chiriță a tras mai multe focuri de armă în luna noiembrie a anului tercut, în fața unui magazin alimentar din cartierul Militari rănind trei persoane. Una dintre victimele sale, Daniela Borz, în vârstă de 23 de ani, a fost împușcată în ochi. Chiriţă a spus în faţa instanţei că îşi regretă fapta. El s-a oferit să îi plătească operaţiile de reconstrucţie a feţei pe care fata trebuie să le facă. Tânăra a refuzat oferta. CITIŢI ŞI:

  • Pistolarul din Militari, care a rănit trei persoane în urmă cu o săptămână, rămâne în arest
  • ȘOCANT! Pistolarul-interlop din Militari A ÎMPUȘCAT UN FOST OFIȚER SPP
  • PISTOLARUL din Militari a fost ARESTAT. Interlopul merge DUPĂ GRATII 29 de zile, alături de tatăl şi surorile lui
  • AGRESORUL din Militari s-a predat! TATĂL PISTOLARULUI din MILITARI și FETELE lui: REȚINERE 24 DE ORE!

Ne puteți urmări și pe Google News