Evenimentul ZileiSocialScene de COȘMAR pentru o TÂNĂRĂ cu HANDICAP. VIOLATĂ în casă de un MINOR

Scene de COȘMAR pentru o TÂNĂRĂ cu HANDICAP. VIOLATĂ în casă de un MINOR

Scene de COȘMAR pentru o TÂNĂRĂ cu HANDICAP. VIOLATĂ în casă de un MINOR
O tânără cu handicap mintal a fost violată în propria casă. Agresorul, în vârstă de 17 ani, a fost prins de polițiști după două zile de căutări.

Individul a dat buzna în locuința femeii de 31 de ani și a abuzat-o sexual. În acel moment, victima era singură în locuință.

Rudele agresorului susțineau că nu mai știu nimic despre el și că l-ar fi văzut doar cu două zile în urmă. Poliția a anunțat miercuri dimineață că suspectul a fost prins și încătușat, stirileprotv.ro.

 „A intrat unul peste ea, a prins-o de mâini, i-a pus mâna la gură. Am zis: „închide, mă, că sun băiatul.” Şi ăla mare l-a sunat pe ăla micul. A anunţat organele de poliţie.”, a precizat mama victimei.

„A fost peste ea, am auzit şi eu de la alţii ce s-a întâmplat. M-am dus la mama ei, a început să plângă, ea plângea într-o parte. Dar îl caută şi nu îl găseşte pe băiatul ăsta, unde o fi…”, a declarat unchiul victimei.

Pe numele suspectului lui a fost deschis un dosar penal pentru viol şi violare de domiciliu. Suspectul ar avea 17 ani, iar vecinii spun că, în ultima perioadă, ar fi dat târcoale casei în care locuieşte victima.

 


Accesează: