Prima ipoteză emisă de autorități a fost că băiatul ar fi fost lovit de o mașină. Acest lucru s-a confirmat după 36 de ore, când șoferul s-a predat autorităților.

Tânărul se afla la Magika Disco Club, din Bagnolo Cremasco. La un moment dat, seara, a ales să se întoarcă acasă, pornind pe jos. „Sunt puțin supărat”, le-ar fi spus prietenilor  săi înainte de a porni spre acei 4 km care îl separau de locuința lui.

Dar la 3 dimineață, o mașină l-a lovit, condusă de un tânăr de douăzeci de ani care a fugit pentru ca apoi, 36 de ore mai târziu, să se predea.

Părinții, după ce l-au așteptat și căutat în zadar, au mers luni dimineață la poliție, unde au depus o plângere, iar căutările au fost preluate de autorități. Trupul băiatului a fost găsit la scurt timp după aceea.

La fața locului s-au prezentat patrule de carabinieri, poliția rutieră, ambulanța și procurorul de serviciu.

Șoferul care l-a lovit pe Vasile Cioroabă a declarat că nu și-a dat seama că a lovit pe cineva: „Am crezut că am lovit gardul de protecție de pe marginea străzii”, a declarat el în fața procurorilor.

Ancheta făcută la fața locului a infirmat această ipoteză. ”Era imposibil să nu-și fi dat seama”, au declarat anchetatorii potrivit Corriere della Sera.

FOTO

Te-ar putea interesa și: