Evenimentul Zilei > Politica > Tânăr LINȘAT în bătaie și CĂLCAT pe cap de agenții de pază a concertul Cargo
Tânăr LINȘAT în bătaie și CĂLCAT pe cap de agenții de pază a concertul Cargo

Tânăr LINȘAT în bătaie și CĂLCAT pe cap de agenții de pază a concertul Cargo

Un tânăr a fost snopit în bătaie și călcat pe cap de agenții de pază care trebuiau să asigure liniștea și ordinea la concertul Cargo, duminică seara, în cadrul Serbărilor Timișoreana desfășurate în orașul de pe Bega.

Spectatorii aflați în primele rânduri la concertul Cargo de duminică seara, de pe platoul din fața stadionului „Dan Păltinișanu”, au avut parte de scene de o violență rară. Conform Tele Europa Nova, doi tineri ”recalcitrant” au fost scoși de agenții de pază care asigura ordinea la eveniment, în spatele gardurilor care delimitau zona publicului de scenă.

Agenţii de la P&P Investigationi VIP îl trântesc pe unul dintre băieți la pământ şi încep să îl lovească cu pumnii şi picioarele în repetate rânduri. Tânărul încercă să îşi protejeze capul de loviturile de bocanc, însă tot ce reușește este să îi înfurie și mai tare pe agenții de pază care îl calcă pur și simplu pe cap.

După ce tânărul a reușit să se ridice în picioare, a fost imobilizat de agenți și luat la bătaie din nou.

O parte din bătaie, culmea, a fost filmată chiar de organizatori și apare, de la minutul 38, în clipul de prezentare al Serbărilor Timișoreana de la Timișoara postat de organizatorii evenimentului pe Youtube.

(Sursă video: Tele Europa Nova)