Gabriel Tamaș, unul dintre cei mai controversați fotbaliști români, a intrat din nou în gura lui Gigi Becali, la 2 ani după ce a părăsit trupa finanțată de latifundiarul din Pipera.

 

„Fecesebist” în două rânduri

În vârstă de 35 de ani, Tamaș are un parcurs excelent în Israel, la Hapoel Haifa, echipă la care a ajuns imediat după despărțirea de FCSB. Istoricul internaționalului român la echipa lui Gigi Becali este împărțit în două episoade: între ianuarie și august 2015 și între februarie 2016 și iulie 2017.

Becali a dezvăluit, ieri, o întâmplare care l-a marcat, cu Tamaș, în cea de-a doua sa perioadă la FCSB, când echipa era pregătită de Laurențiu Reghecampf. „Gabi Tamaș e un băiat extraordinar, dar am pierdut campionatul din cauza lui. A făcut scandal în cantonament, s-a îmbătat și a aruncat cu țigara. Anamaria (n.r. – Reghecampf) mi-a zis «Hai să-l iertăm», Reghe mi-a zis «Hai să-l iertăm». L-am iertat și am pierdut campionatul. De acum înainte nu se mai iartă nimic la Steaua. M-am învățat minte. Ai greșit, trebuie să plătești. Cum plătești? Te critică Becali la TV și te face praf și stai pe bancă”, a povestit Becali, la Pro X.