Syda, din nou singur? Cum a fost surprins fostul soț al Elenei Băsescu

Syda, din nou singur? Cum a fost surprins fostul soț al Elenei Băsescu Bogdan Ionescu, zis Syda: Sursa foto: Arhiva EVZ

Bogdan Ionescu, zis și Syda, s-ar fi despărțit de Sheila. Fostul soț al Elenei Băsesu nu a confirmat, dar nici nu a infirmat informația.

Apropiații lui Syda spun că acesta s-ar fi despărțit de frumoasa lui soție, turcoaica Sheila.

Zvonurile au pornit de la faptul că  Bogdan Ionescu și Sheila nu mai au poze împreună pe conturile lor de pe rețelele de socializare.

Syda și Sheila

La începutul acestui an, Bogdan Ionescu și Sheila au devenit părinții unei frumoase fetițe, care a fost botezată cu numele de Annelise.

Ne puteți urmări și pe Google News

A fost singur în Mikonos

Despărțirea celor doi este mai veche, mai susțin jurnaliștii. În urmă cu două luni, Syda a fost singur în Mikonos, unde și-a petrecut ziua de naștere departe de soția lui.

Dacă cei doi s-au separat, este foarte posibil că înțelegerea să fi fost parafată în fața unui notar public, deoarece pe portalul instanțelor de judecată nu apare nimic despre un potențial divorț.

Syda și Elena Băsescu

Alte probe care conduc la ideea că Syda este singur sunt și fotografiile realizate de paparazzi în urmă cu câteva zile, pe litoral, unde fostul ginere prezidențial a fost văzut în compania lui Ciprian Marica și a soției acestuia.

„Nu pot să vorbesc despre acest lucru acum. Am copiii lângă mine. Totul este bine”, a declarat Syda pentru click.ro.

Bogdan Ionescu și Sheila s-au căsătorit în anul 2020, la Istanbul. Pentru nuntă, Syda a închiriat cel mai scump palat din Istanbul. Cei care au participat la nuntă au relatat că petrecerea a fost organizată în cele mai mici detalii, invitații fiind serviți cu cele mai bune delicatese orientale.

Syda a fost căsătorită cu Elena Băsescu

În trecut, Bogdan Ionescu a fost ginerele fostului președinte al României, Traian Băsescu, el fiind căsătorit cu elena Băsescu, cunoscută și sub numele de Eba. din acest mariaj au rezultat doi copii, Sofia și Traian Junior.

În 2016, după patru ani de căsătorie, cei doi au anunțat că se despart fără a oferi alte detalii.

”Familia Ionescu – Băsescu, de comun acord şi de manieră amiabilă, a decis să pună punct căsniciei începute în 2012. Separarea se produce prin procedură notarială. În acest moment, locuim deja separat. Sperăm că reprezentanţii mass media vor da dovadă de înţelegere şi vor respecta intimitatea şi dreptul la viaţă personală ale fiecăruia dintre noi. Acesta este singurul comentariu pe care îl vom face pe acest subiect”.