Evenimentul Zilei > Monden > Blitz news > VIDEO. Bebe Ionescu, fostul socru al Elenei Băsescu, s-a pregătit din timp pentru venirea lui Moș Nicolae. Și-a luat în serios rolul de bunic

VIDEO. Bebe Ionescu, fostul socru al Elenei Băsescu, s-a pregătit din timp pentru venirea lui Moș Nicolae. Și-a luat în serios rolul de bunic

Omul de afaceri Bebe Ionescu, fostul socru al Elenei Băsescu și bunicul a doi dintre copiii ei, se numără printre acei bunici care își fac timp să-și răsfețe nepoții. Tatăl lui Bogdan Ionescu s-a organizat din timp, astfel ca Moș Nicolae să nu-l ia prin suprindere, iar nepoții lui să găsească daruri atunci când vin în vizită la el acasă.

Gheorghe Ionescu, zis Bebe Ionescu, este un fost partener de afaceri al lui Adriean Videanu, fost director al Fondului Proprietății de Stat, și membru în consiliile de administrație a două companii cheie ale statului român, Petrom și Eximbank. Dar, înainte de toate este soț, tată și bunic.

VEZI GALERIE FOTO Poza 1/16

Atunci când nu decide soarta milioanelor de euro, nu face investiții și nu discută afaceri, lui Bebe Ionescu îi place să trăiască modest, să meargă la cumpărături în supermarket și să se uite după cadouri pentru nepoții lui. Asta făcut și zilele trecute, cu puțin timp înainte de Moș Nicolae.

Fotoreporterii EVZ l-au întâlnit în momentul în care ieșea dintr-un supermarket, împingând căruciorul de cumpărături. Pesemne, fostul socru al Elenei Băsescu a dat o tură printre raioanele magazinului pentru a cumpăra dulciuri cu care să-și întâmpine nepoții. Pe lângă Sofia Anais și Traian Jr, omul de afaceri se pregătește și de cea de-a treia nepoțică, pe care i-o va dărui Sheila, actuala soție a lui Bogdan „Syda” Ionescu.

Un milionar chibzuit

În timp ce fiul său, Bogdan Ionescu, nu se uită la bani și aruncă în stânga și dreapta pentru propriul confort, Bebe Ionescu este un milionar chibzuit. Totodată dă dovada și că este un bărbat civilizat, care nu profită de statutul financiar pe care îl are pentru a trece peste anumite reguli de bun simț. Dovadă că, după ce și-a aranjat frumos produsele în portbagajul mașinii sale în valoare de 100.000 de euro, a pornit pe jos, a făcut un tur de parcare și a dus căruțul de cumpărături la locul lui. Fără să uite să-și recupereze, desigur, moneda de 50 de bani.

Publicat in categoriile: Blitz news, Monden
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: