Klaus Iohannis va ține astăzi un discurs în fața a peste 1300 de liberali reuniți pe litoral. Surse politice ne-au spus că acesta va marca intrarea sa în campania electorală.

”Vor fi multe mesaje politice, va fi creioanaă strategia pentru perioada care urmează, cu atacuri dure din toate părțile. Nu ne așteptăm la cooperare din partea vreunui candidat, cel puțin în turul întâi. Va fi o luptă foarte dură! Dar Klaus Iohannis va câștiga un al doilea mandat”, ne-au declarat unul din liberalii care va participa la întâlnire.

„Partidul Național Liberal organizează sâmbătă, 14 septembrie a.c., Adunarea Regională a organizațiilor PNL – Est, la Constanța, începând cu ora 17.00. La eveniment va lua parte Președintele României, Klaus Iohannis, alături de circa 1.300 de membri și simpatizanți ai PNL, parlamentari, aleși locali din regiune. Printre cei care vor lua cuvântul se numără șeful statului, președintele PNL, Ludovic Orban, prim-vicepreședinții PNL Raluca Turcan, Rareș Bogdan și Iulian Dumitrescu, vicepreședinte regional Victor Paul Dobre și președinte PNL Constanța, Bogdan Huțucă”, se arată un comunicat al PNL.

Tot astăzi, Klaus Iohannis va participa,  de la ora 17, la Adunarea Regională a organizațiilor PNL – Est, la Constanța, eveniment la care vor fi prezenți președintele PNL Ludovic Orban și prim-vicepreședinții Raluca Turcan, Rareș Bogdan și Iulian Dumitrescu.

Evenimentul Zilei vă va ține la curent cu discursul lui Klaus Iohannis.