Evenimentul Zilei > Sport > Surpriză la Wimbledon. Sorana Cîrstea a fost eliminată în turul trei de către Emma Răducanu
Surpriză la Wimbledon. Sorana Cîrstea a fost eliminată în turul trei de către Emma Răducanu

Surpriză la Wimbledon. Sorana Cîrstea a fost eliminată în turul trei de către Emma Răducanu

Sportiva de origine română Sorana Cîrstea a fost eliminată de jucătoarea britanică Emma Răducanu în turul trei la Wimbledon. Cel mai bun joc înregistrat de sportiva româncă a fost în anul 2017.

Jucătoarea de tenis de origine română Sorana Cîrstea (locul 45 WTA) a fost eliminată de sportiva Emma Răducanu (locul 338 WTA) în turul trei al turneului de grand slam de la Wimbledon.

Jucătoarea britanică de tenis s-a impus cu scorul de 6-3, 7-5. O oră și 39 de minute a durat partida de pe Terenul 1 de la All England Club

Răducanu va juca cu Tomljanovic

Sorana Cîrstea a mai jucat în turul trei, în anul 2017, unde a câștigat un premiu de 115.000 lire sterline şi 130 de puncte. Etapa respectivă a reprezentat cea mai bună performanță a sportivei de origina română la Wimbledon.

În etapa următoare, jucătoarea britanică Emma Răducanu va juca cu sportiva australiană Ajla Tomljanovic, care este numărul 75 mondial.

Monica Niculescu şi Andreea Mitu au fost eliminate în turul doi, la dublu

Perechea alcătuită din Monica Niculescu și Andreea Mitu a fost, de asemenea, eliminată din turneul de tenis de la Wimbledon.

Jucătoarele au fost învinse în proba de dublu feminin de perechea Caroline Dolehide și Storm Sanders, în turul doi al competiției, cu un scor de 6-2, 6-3. Partida a durat o oră și trei minute.

Jocul a fost întrerupt din cauza fenomenelor meteo, în primul set, la momentul înregistrării unui scor de 4 la 1 pentru învingătoare.

Dolehide şi Sanders vor juca, în continuare, cu echipa Raluca Olaru/Nadiia Kichenok (România/Ucraina), cap de serie numărul 13.

Pentru prezența în turul doi la Wimbledon, Niculescu și Mitu vor fi recompensate cu 19.000 de lire sterline și 130 puncte WTA în clasamentul probei de dublu.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.