La cel mai recent eveniment de acest gen, în Pitești, într-un centru comercial neîncăpător, peste 300 de copii au răspuns, fără să stea pe gânduri, că între televiziune și Youtube, ar alege platforma online fără discuție.

Nu este un eveniment singular

La Pitești a fost doar începutul, iar întâlnirile cu vloggeri au deja tradiție. ,,Există turnee cu cei de pe YOUTUBE, în toată România. Mi-am dat seama că piața și această nișă evoluează rapid prin 2015 și de atunci avem deja o experiență relevantă în mai multe orașe.Acum vorbim doar despre un nou succes. La începutul lunii am strâns câteva nume de pe Youtube, cum ar fi Andra Gogan, TheLink, Gabriel Fereșteanu (Pe românește!), Andreea Deix sau HighMan și i-am adus într-un centru comercial din orașul meu natal. Nu doar publicul a fost numeros, dar și partenerii si sponsorii. Acum, continuăm turneul, cu oprirea a doua, în București”, spune Cosmin Andrei, coordonatorul evenimentelor.

Vor construi o grădiniță

,,Pe lângă evoluția evidentă a internetului, care se reflectă atât în agențiile de publicitate, cât și în toată media tradițională, noi încercăm cu puterea pe care ne-o conferă publicul să ajutăm și comunitatea, e prioritar pentru noi. O parte din încasările de la YouStars sunt redirecționate pentru construcția unei noi grădinițe”, mai spune organizatorul.