Evenimentul Zilei > Actualitate > Supărată pe propriul purtător de cuvânt, CNAIR trimite un drept la replică EvZ
Supărată pe propriul purtător de cuvânt, CNAIR trimite un drept la replică EvZ

Supărată pe propriul purtător de cuvânt, CNAIR trimite un drept la replică EvZ

În urma unui articol publicat în cotidianul nostru marți, 16 octombrie, CNAIR, compania de la care așteptăm kilometrii de autostradă veșnic promiși, a considerat că este nevoie să vină cu anumite precizări. Din nefericire și oarecum ridicol precizările se îndreaptă, mai degrabă, către propriul lor purtător de cuvânt, Alin Șerbănescu. Din câte știm Șerbănescu și-a dat între timp demisia, ceea ce ne facem să credem că a fost izbit de mânia ministrului Cuc. Ministru este și el pe făraș.

Iată replica CNAIR:

”Referitor la articolul “Autostrada Ploiești – Brașov, „o balivernă”. CNAIR, acuzații dure la adresa lui Răzvan Cuc”, publicat pe 16.10.2019, în Evenimentul Zilei, CNAIR S.A. face urmatoarele precizări:

– Domnul Alexandru Ioan ȘERBĂNESCU nu a fost mandatat să facă această declarație în numele CNAIR;

– Subiectul dezbătut în acest articol, în numele Companiei, face referire la o investitie/proiect care se află în procedură la Comisia Națională de Strategie și Prognoză;

– Declarațiile din ultima perioadă se constituie în grave derapaje deontologice, aflându-se de multe ori la limita oportunității și acurateții informației;

– CNAIR S.A. are obligația de a transmite informații către opinia publică cu privire la proiectele pe care le are în derulare, fără a genera dezbateri politice.

Ne exprimăm regretul față de comportamentul public al domnului Șerbanescu și considerăm că o astfel de atitudine, prin exprimarea unei opinii personale în numele Companiei, nu este în concordanță cu poziția oficială a CNAIR S.A.”