Evenimentul Zilei > Actualitate > Șumudică nu ar refuza să lucreze alături de Gigi Becali: „Dacă se întâmplă asta, nu am nicio problemă!”
Șumudică nu ar refuza să lucreze alături de Gigi Becali: „Dacă se întâmplă asta, nu am nicio problemă!”

Șumudică nu ar refuza să lucreze alături de Gigi Becali: „Dacă se întâmplă asta, nu am nicio problemă!”

Marius Șumudică a anunțat că nu va mai continua pe banca Astrei, la finalul acestui sezon. Totuși, chiar dacă este unul dintre cei mai cunoscuți contestatari ai Stelei, nu ar refuza o eventuală colaborare cu Gigi Becali.

Antrenorul în vârstă de 45 de ani nu mai dorește să rămână pe banca echipei căreia i-a adus primul titlul din istorie. Datoriile financiare pe care clubul din Giurgiu le are către el și către jucători l-au determinat pe Șumidică să plece de la Astra, la finalul acestui sezon. 

Sumudică a avut o reacție surprinzătoare când a anunțat că nu ar spune „nu” unei colaborări cu Gigi Becali. Însă, „Șumi” impune condiții pentru a putea face acest pas. „Sub nicio formă nu rămân la Astra. Dacă voi lua iar titlul cu Astra înseamnă că am încheiat un ciclu. E destul de greu să mai continuăm. Din punctul meu de vedere sunt 0% şanse.

Atât timp cât nu sunt suporterii Stelei în tribună şi e un patron care bagă bani, nu am nicio problemă. Dacă Gigi Becali va lua altă echipă sau se va numi altfel, nu am nicio problemă. Răfuiala mea a fost cu suporterii Stelei”, a declarat Marius Şumudică, pentru ProSport.