Potrivit unor surse PSD, citate de G4 Media, datoria acumulată în campania electorală a PSD este uriașă: 15 milioane de euro. Numai către o singură firmă s-a acumulat peste jumătate din această creanță.

Întrebat la finalul conferinței de presă dacă este adevărat, președintele interimar al PSD Marcel Ciolacu a spus: „PSD își va onora toate datoriile. Nu știu această sumă, nu o am scrisă pe o hârtie”, a adăugat Ciolacu.

El a refuzat să confirme suma spunând: „PSD și-a asumat candidatul, deci și-a asumat și cheltuilelile. Nu sunt cheltuieli care depășesc imaginația”, a mai declarat Marcel Ciolacu.

Potrivit surselor citate, este vorba despre Anton Pisaroglu. Un personaj despre care evz.ro scria în iunie 2017 că “unul dintre partenerii lui Stone la firma de intelligence Stone Strategic Solutions SRL, s-a născut în 1984 la Tecuci, a absolvit în 2006 Academia de Educație Fizică și Sport din București și a practicat timp de 11 ani rugby-ul de performanță, jucând la Steaua, cu care a câștigat campionatul și Cupa României, și la Focșani și fiind selecționat și la naționala de rugby în 7 a României, precum și la cea militară.

Ulterior, a fost timp de 5 ani șeful securității și protocolului la o companie imobiliară, după care a lucrat timp de 1 an în Germania ca manager de vânzări la dealerul auto Autohaus Maximilian GmbH.

Potrivit CV-ului său, în 2013, timp de 3 luni, a fost consilier de securitate în Africa, în Burkina Faso, pentru compania minieră Pan African Minerals a miliardarului de origine română Frank Timiș, fișa postului incluzând elaborarea și implementarea de planuri de securitate pentru toate obiectivele companiei, asigurarea protecției pentru inginerii și geologii acesteia, precum și colaborarea cu autoritățile locale, dar și cu misiunile diplomatice românești din zonă”.