Evenimentul Zilei > Actualitate > Stupoare în PNL. Candidat la primărie, reținut de polițiști. Ce au găsit anchetatorii în locuința lui?
Stupoare în PNL. Candidat la primărie, reținut de polițiști. Ce au găsit anchetatorii în locuința lui?

Stupoare în PNL. Candidat la primărie, reținut de polițiști. Ce au găsit anchetatorii în locuința lui?

Polițiștii de Inspectoratul Județean de Poliție (IPJ) Timiș l-au reținut, joi, pe Ionuț Marius Ciornenchi, fiind acuzat de trafic de droguri.

Menționăm că, Ionuț Marius Ciornenchi este candidatul PNL pentru funcția de primar al comunei Giera, din Timiș.

Procurori de la DIICOT au efectuat o percheziție la locuința liberalului, unde au descoperit în casa sa jumătate de kilogram de cannabis.

După mai multe luni de acțiuni specifice, polițiștii au aflat mai multe amănunte despre o rețea de traficanți de droguri care acționa în mai multe zone din țară.

Totul a fost demascat după ce polițiștii din județul Ilfov au realizat că dealerii din zonă sunt aprovizionați de traficanți din zona de vest a țării.

Ei au luat urma unui colet din Spania despre care au aflat că ar conține cannabis și au luat legătura cu oamenii legii din Timiș, unde se afla destinatarul pachetului.

Ca să dea de urma destinatarului, polițiștii de la „Crimă Organizată” Timiș au organizat un flagrant delict. După ce coletul a fost ridicat de o femeie, agenții au înconjurat mașina suspectei, care, inițial, s-a blocat în mașină și a refuzat să coboare. În colet, ofițerii au descoperit 1,5 kilograme de cannabis.

Surpriza pentru anchetatori a fost când au constatat că femeia nu era adevăratul destinatar al pachetului. În urma informațiilor primite, polițiștii antidrog au organizat o acțiune de amploare ce vizau județele Timiș și Caraș Severin.

După mai multe investigații au aflat că din rețeaua de traficanți ar face parte și liberalul Ionuț Marius Ciornenchi.

Așa au ajuns să percheziționeze și locuința destinatarului final al coletului cu droguri, nimeni altul decât Ionuț Marius Ciornenchi, candidatul PNL pentru funcția de primar al comunei timișene Giera. Potrivit sursei citate, în locuința acestia s-a mai găsit jumătate de kilogram de cannabis.

PNL-istul Ionuț Marius Ciornenchi a fost ridicat de polițiști, la fel și soția sa și femeia care a ridicat coletul din Spania. Cei trei urmează să fie audiați de procurorii DIICOT București.

În condițiile în care se va constata că liberalul se face vinovat pentru trafic de droguri, acesta riscă ani grei de închisoare, potrivit antena3.ro

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: