Oamenii de știință au clarificat o situație care în popor era de foarte multă vreme cunoscută. Ceea ce se spunea în popor despre bărbații cu un nas mai mare, se pare că ar corespunde realității. Conform unor studii realizate pe 126 de subiecți, de cercetătorii din Kyoto, Japonia, există o legătură între mărimea nasului la bărbați și lungimea penisului.

Bărbații care au nasul mare prezintă și un penis mai mare, susțin oamenii de știință japonezi, după cum relatează cunoscuta publicație The Sun. Potrivit sursei citate, cercetările au arătat că acestea sunt cu aproximativ 30 la sută mai mari decât în cazul bărbaților care au nasul mai mic.

Cercetătorii pun acest lucru pe seama unor hormoni, numiți androgeni, la care este expus fătul în uter, în timpul sarcinii. Se crede că nivelul acestor hormoni afectează și dezvoltarea în exces a anumitor părți ale corpului. Oamenii de știință din Kyoto, Japonia, au studiat 126 de bărbați până au ajuns la aceste concluzii. Ei au publicat concluziile acestor cercetări, după cum relatează The Sun.

Care este relația dintre mărimea nasului și a organului genital

Astfel, conform cercetărilor  realizate de oamenii de știință din Japonia, bărbații care au o lungime a nasului de aproximativ 1,7 inch (4, 32 cm) au avut o dimensiune medie a penisului neerect de 4 in, aproximativ 10, 2 cm.

În schimb, bărbații precum cântărețul Barry Manilow, al cărui nas măsoară în jur de 2,1 inch (5, 33 cm)se laudă cu dimensiuni de 5. 3 inch (13, 46 cm). Rapoartele din trecut au sugerat că mâinile sau picioarele mari înseamnă penisuri mai lungi.

Dr. Hiroshi Ikegayal, care a participat la aceste cercetări, a declarat că studiul, care a fost prezentat în revista „Basic and Clinical Andrology”, este primul care a arătat acest lucru.