Evenimentul Zilei > Sport > Stoican deține un record negativ în derby-uri
Stoican deține un record negativ în derby-uri

Stoican deține un record negativ în derby-uri

„Steaua a arătat că este o echipă care are clasă. Au și detentă, au de toate”, a constatat cu amărăciune, Flavius Stoican, antrenorul „câinilor”, la finalul jocului de pe „Arena Națională”.

Negoiță: „Este pe drumul cel bun”

Stoican a fost liniștit de patronul Ionuț Negoiță, cel care l-a reconfirmat pe antrenor pe banca tehnică a echipei din Ștefan cel Mare.

„E drept că am pierdut, dar am avut multe momente în care am jucat fotbal. Stoican este pe drumul cel bun”, a spus finanțatorul „roș-albilor”. Statistica însă a devenit un mare dușman al antrenorului. Flavius a antrenat în patru meciuri SteauaDinamo și nu a reușit să câștige până acum (două înfrângeri și două egaluri). La acest capitol este unic în istoria echipei din „Groapă”!

Audiență dezastruoasă

Altfel, meciul Steaua – Dinamo, disputat în ultima rundă a Ligii I deține un record negativ legat de audiență. Transmis de Look TV, „Unicul Derby” a fost urmărit, în medie, doar de 171.000 de telespectatori. Pentru postul recepționat de abonații UPC este însă cel mai ridicat nivel din acest campionat.