Evenimentul Zilei > Actualitate > Stewardesa care a umilit-o pe Loredana Chivu A CÂȘTIGAT procesul cu Tarom
Stewardesa care a umilit-o pe Loredana Chivu A CÂȘTIGAT procesul cu Tarom

Stewardesa care a umilit-o pe Loredana Chivu A CÂȘTIGAT procesul cu Tarom

Anna Arieşan, stewardesa care a făcut comentarii legate de ţinuta ”nepotrivită” a Loredanei Chivu în avion, a câştigat procesul pentru drepturile salariale cu Tarom.

"Admite cererea de încuviinţare a executării silite. Încuviinţează executarea silită în baza titlului executoriu şi autorizează creditorul să treacă la executarea silită a obligaţiei cuprinse în titlul executoriu – prin toate formele de executare”, se arată în decizia primită acasă de Anna Arieşan.

 

Tarom a contraatacat şi i-a deschis propriei sale angajate un alt proces, încercând, cel puţin temporar, să scape de plata sumelor în litigiu. 
Stewardesa şi colegii ei din Sindicatul Personalului Navigant obţinuseră anterior plata sumelor restante de la Tarom, tot în instanţă, scrie cancan.ro. 

”Obligă pârâta (TAROM) la plata către fiecare dintre membrii de sindicat a diferenţelor salariale reprezentând sporul de aviaţie în cuantum de 20% aplicat la salariul de încadrare lunar negociat, începând cu luna iulie 2012 şi până la data de 5.10.2016, data pronunţării prezentei hotărâri, (proporţional cu perioada lucrată de fiecare dintre aceştia în cadrul pârâtei), sume ce vor fi actualizate cu rata inflaţiei, la data plăţii efective. Obligă pârâţii la plata către fiecare dintre reclamanţi şi a sumelor reprezentând dobânda legală aferentă drepturilor salariale cuvenite potrivit prezentei hotărâri”.

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: