Stephan Pelger a fost găsit spânzurat în apartament. Designerul de modă ar fi fost în depresie

Stephan Pelger a fost găsit spânzurat în apartament. Designerul de modă ar fi fost în depresie sursa foto: Arhiva EvZ

Stylistul de modă Stephan Pelger, în vârstă de 44 de ani, a fost descoperit spânzurat. Potrivit unor surse, se pare că designerul ar fi suferit de depresie. Surse judiciare afirmă că nu există indicii care să sugereze că acesta ar fi fost victima unei infracțiuni.

Designerul a fost cunoscut pentru aparițiile sale controversate. Recent, el a fost internat într-un centru de dezintoxicare pentru a se trata de dependențe. Acesta era și designerul vestimentar al primei doamne, Carmen Iohannis, dar și a Laurei Cosoi.

Str. C-tin Chiritescu, secția 8 Politie, Barbat, 43 ani, găsit spânzurat de către un vecin. S-a constatat decesul. Victima este persoană publica-designer de modă”, au anunțat autoritățile.

Ne puteți urmări și pe Google News

Creatorul de modă Stephan Pelger a anunțat apoi că a părăsit clinica de dezintoxicare în care s-a internat voluntar. Motivul internării sale a fost lupta cu insomniea cronică, iar în trecut, se confrunta cu un consum excesiv de medicamente, luând chiar 40 de pastile într-o singură zi.

Într-o apariție televizată, Stephan Pelger a vorbit despre una dintre cele mai traumatizante experiențe din viața sa. Designerul a fost victima unui jaf și a fost răpit în timp ce se afla pe Coasta de Azur. Această întâmplare a avut un impact semnificativ asupra sa și a reprezentat o perioadă dificilă în viața sa.

Îmbrăcat în bijuterii valoroase, în timp ce se afla la un restaurant în jurul orei 23.00, Stephan Pelger a fost brusc împins într-o mașină de către un bărbat necunoscut. Următoarele 11 ore din viața sa rămân un mister, deoarece nu își amintește ce s-a întâmplat în acea perioadă, potrivit realitatea.net.

Ce i s-a întâmplat designerului după ce a îmbrăcat-o pe Carmen Iohannis

În 2015, imediat după ce Carmen Iohannis și-a asumat rolul de Primă Doamnă, presa a scris că Stephan Pelger a fost desemnat să creeze ținutele pe care Carmen Iohannis urma să le poarte la aparițiile sale publice și la evenimentele festive.

Astăzi a fost o zi cu totul specială!!! Am făcut sfeștania atelierului, am avut multe întâlniri, iar ultima s-a încheiat chiar cu Prima Doamnă a României, o adevărată prezență elegantă și, din câte mi-am dat seama, un suflet frumos! Sunt foarte onorat de aceasta nouă colaborare", a scris atunci designerul pe pagina lui de Facebook, încântat de faptul că va lucra pentru Carmen Iohannis.

Cu toate acestea, în ciuda colaborării cu Carmen Iohannis și a expunerii pe care a avut-o, Stephan Pelger a avut un eșec în domeniul modei. Compania prin care își desfășura activitatea a dat faliment la sfârșitul acelui an, având un profit de doar 4.008 lei și datorii de aproximativ 100.000 de euro în bilanțul anului 2015, informa știrilekanald.ro.