“Mă bucur să văd că în prezent se investește din ce în ce mai mult în inițierea copiilor în sport, și mai precis  în gimnastică – o disciplină la care țara noastră a înregistrat rezultate excepționale de-a lungul timpului. Am încredere că printr-un efort susținut, având parte de condițiile la standarde internaționale și de antrenorii profesioniști care le sunt puși la dispoziție gratuit la Stejarii Country Club, copiii vor putea atinge cel mai înalt nivel de performanță”, a declarat Nadia Comăneci.

Scopul evenimentului este acela de a identifica în rândul micilor iubitori de gimnastică 50 de copii, cu vârste cuprinse între 4 și 7 ani, care au potențial de a deveni campioni. Stejarii Country Club va pune la dispoziția celor selecționați antrenamente gratuite de gimnastică cu Laura Cristache, campioană mondială la gimnastică aerobică, zonă pentru desfășurarea antrenamentelor și echipamente specifice. Antrenamentele vor avea loc în perioada martie – decembrie 2015. “Evenimentul este promovat în școlile și grădinițele de stat din Municipiul București și mă bucur să văd că interesul pentru gimnastică al pedagogilor, al părinților și mai ales al copiilor este din ce în ce mai mare. Îi așteptăm cu mare drag la selecție și vom urmări evoluția lor îndeaproape, acordându-le suportul necesar”, a declarat Andreea Răducan.

Pentru înscriere, părinții copiilor trebuie să trimită un set de informații (detalii aici) la adresa [email protected] până joi, 12 martie 2015, în limita a 150 de persoane.

Pentru mai multe detalii despre selecție, poate fi apelat numărul de telefon 0742.422.756.