Steaua, amendată cu 100.000 de lei

Steaua, amendată cu 100.000 de lei

Incidentele produse, vineri, la meciul Steaua - Dinamo, scor 1-1, contând pentru etapa a 30-a din Liga I la fotbal, vor costa gruparea din Ghencea 100.000 de lei, amendă aplicată de Jandarmeria Capitalei.

„Roș-albaștrii” au fost sancționați cu 50.000 de lei pentru nerespectarea organizării şi desfăşurării activităţii de asigurare a ordinii şi siguranţei spectatorilor în arena sportivă. Conform legii, organizatorul de competiţii sau de jocuri sportive are obligația să interzică afişarea în interiorul arenei  sportive a  simbolurilor, sloganurilor ori textelor cu conţinut obscen, indiferent de suportul pe care acestea au fost inscripţionate.

Alte 50.000 de lei trebuie plătite de Steaua fiindcă a încălcat obligaţiile care îi revin organizatorului cu privire la efectuarea accesului spectatorilor în arena sportivă, prin care se interzice accesul persoanelor aflate în stare de ebrietate sau al celor care au asupra lor băuturi alcoolice, arme şi muniţii de orice fel, făclii, torţe, artificii, petarde, materiale explozive, incendiare sau fumigene, substanţe toxice, halucinogene ori corpuri contondente.     

La meciul din Ghencea, suporterii Stelei au aprins torţe și fumigene pe care le-au aruncat pe teren în suprafaţa de joc. De asemenea, fanii „roș-albaștrilor” au afișat bannere cu mesaje obscene.

Ne puteți urmări și pe Google News

Sursa: Mediafax