Starea de sănătate a ucigașului de la Onești a devenit instabilă. Medicii au scos din corpul său 9 gloanțe

Starea de sănătate a ucigașului de la Onești a devenit instabilă. Medicii au scos din corpul său 9 gloanțe

Starea de sănătate a criminalului de la Oneşti, Gheorghe Moroșan, a devenit, miercuri, instabilă. Medicii l-au operat și au scos din corpul lui Moroșan 9 gloanțe, din care 2 letale și 7 de cauciuc.

Starea de sănătate a ucigașului de la Onești a devenit instabilă. Șeful ATI Onești, Dumitru Vartic, a declarat că Moroșan va fi transportat la Spitalul Județean din Bacău pentru investigaţii.

 Stare generală în agravare

„În momentul actual starea generală a pacientului este în ușoară agravare. S-a luat legătura cu Spitalul Județean Bacău să îl transferăm la Bacău pentru investigații, fiind un spital de rang superior am decis că e mai bine pentru pacient să fie transferat.

A devenit instabil hemodnamic, febril, cu o stare generală în agravare. Tensiunea a început să îi scadă, acum e pe un suport vaso-constructor”, a spus dr. Vartic, potrivit Antena 3.

Ne puteți urmări și pe Google News

Medicii au scos din corpul lui Moroșan 9 gloanțe, din care 2 letale și 7 de cauciuc Gheorghe Moroșan a fost păzit de patru polițiști. Doi dintre ei au stat în salonul ATI, cu pacientul, iar alți doi, la ușă, în exterior.

Reamintim că luni, Gheorghe Mureșan, un bărbat de 68 de ani, a sechestrat şi ucis doi muncitori într-un apartament din Oneşti, supărat fiind că în urma unei executări silite îşi pierduse apartamentul.

„Nu am crezut că se va ajunge aici”

În timpul audierilor, soția criminalului de la Onești a fost a declarat că: „Nu am crezut că se va ajunge aici”. Femeia nu a vrut să declare prea multe lucruri. Singurul lucru pe care îl susține este că nu a crezut că soțul ei va ajunge atât de departe și că doar va atrage atenția, astfel încât să fie băgat în seamă de autorități cu privire la procesul în care și-au pierdut locuința.

Potrivit acesteia, Gheorghe Moroșan nu avea, inițial, intenția de a-și duce fapta până la capăt. Ea a mai spus că nu au primit niciodată hotărârea judecătorească prin care au fost evacuați din apartament.

O luare de ostateci la Oneşti, judeţul Bacău, s-a încheiat tragic luni seară. Gheorghe Moroşan, de 68 de ani, a sechestrat doi muncitori care renovau o locuință, despre care a pretins că a fost a sa, și i-a ucis cu sânge rece.