Evenimentul Zilei > Politica > SRI invită senatorii la programul postuniversitar „Managementul activităţii de protecţie a infrastructurilor critice”
SRI invită senatorii la programul postuniversitar „Managementul activităţii de protecţie a infrastructurilor critice”

SRI invită senatorii la programul postuniversitar „Managementul activităţii de protecţie a infrastructurilor critice”

Site-ul stiripesurse.ro publică o scrisoare a rectorului academiei SRI, colonelul Niculae Iancu, către președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, în care îi invită pe senatori să participe la programul postuniversitar de formare şi dezvoltare profesională continuă "Managementul activităţii de protecţie a infrastructurilor critice". Taxa de înscriere este de 100 de lei, cursurile costă alți 1500 lei și sunt doar 25 de locuri.

În scrisoare se arată ce trebuie să învețe senatori pentru a fi admiși la cursurile SRI, pe primul loc în bibliografie fiind noua strategie de apărare, prezentată de președintele Klaus Iohannis.

Colonelul Iancu susține că oferta sa vine în contextul în care legislația privind ibnfrastructurile critice este în plin proces de schimbare.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.