Evenimentul Zilei > Social > Au fost SPULBERAŢI pe trecerea de PIETONI. Un MORT şi trei RĂNIŢI
Au fost SPULBERAŢI pe trecerea de PIETONI. Un MORT şi trei RĂNIŢI

Au fost SPULBERAŢI pe trecerea de PIETONI. Un MORT şi trei RĂNIŢI

O persoană a murit şi alte trei au fost rănite, dintre care una grav, în urma unui accident rutier produs în noaptea de duminică spre luni, pe o trecere de pietoni din municipiul Constanţa, de către un şofer începător, a informat printr-un comunicat de presă Inspectoratul de Poliţie Judeţean.

Potrivit sursei citate, un şofer începător, în vârstă de 20 de ani, care circula pe banda a treia, pe bulevardul Alexandru Lăpuşneanu, nu a acordat prioritate de trecere unui grup de persoane aflate pe trecerea de pietoni.

Conform purtătorului de cuvânt al Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ), Claudia Tatarici, în urma tragicului eveniment rutier un bărbat de aproximativ 30 de ani, transportat în stare comatoasă la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa (SCJU), a intrat în stop cardiorespirator la unitatea medicală, unde ulterior a şi fost declarat decesul, iar o altă victimă a accidentului, o femeie vârstă de 33 de ani, a fost internată în comă, fiind în stare critică. Celelalte trei persoane rănite au suferit traumatisme şi fracturi.

Conform IPJ Constanţa, agenţii au stabilit că şoferul nu consumase băuturi alcoolice, transmite Agerpres.