Evenimentul Zilei > Horoscop > Spionarea electronică a jurnaliștilor și nu numai a lor. HOROSCOPUL LUI DOM’ PROFESOR
Spionarea electronică a jurnaliștilor și nu numai a lor. HOROSCOPUL LUI DOM’ PROFESOR

Spionarea electronică a jurnaliștilor și nu numai a lor. HOROSCOPUL LUI DOM’ PROFESOR

 În weekend nu te grăbi să schimbi ceva din rutina vieţii tale. Evenimente păguboase şi oameni mediocri te atrag în programe de distracţie fără sens şi plictisitoare. Refuză-i cu hotărâre!

26,27 septembrie

 

Spionarea electronică a jurnaliștilor și nu numai a lor. HOROSCOPUL LUI DOM’ PROFESOR

 

 Pe 26 septembrie s-au născut George Gershwin, Ivan Pavlov, Olivia Newton-John, Ştefan Dobay, Dan Botta, Ion Crăciunescu, Ion M. Dumitru, Adrian Porumboiu. Pe 27 septembrie s-au născut Samuel Adams, Louis Botha, Ştefan Bathory, Sir Martin Ryle, Lhasa de Sela, Meat Loaf, Avril Lavigne, Alexandru Ciucurencu, Dumitru Prunariu, Al. Papiu-Ilarian, Grigore Hagiu, Simona Halep.

 Pe 26 septembrie, în calendarul creştin ortodox, este Adormirea Sf. Apostol şi Evanghelist Ioan. Sf. Voievod Neagoe Basarab, Dreptul Ghedeon. Pe 27 septembrie, sunt Sfinţii: Antim Ivireanul, Calistrat şi Epiharia.

 În „Kalendar”, tradiţional, continuă Filipii de toamnă, Berbecarii, până pe 28 septembrie. Un şir de sărbători dedicate lupilor, după cum spuneam altădată, românii au nu mai puţin de 42, sau 54 de sărbători anuale legate de lupi. Trebuie să însemne ceva…

 Pe 27 septembrie suntem chemați la vot, la locale, în duminica ”Pescuirii Minunate”. Ar trebui să alegem oameni gospodari, onorabili și de bune moravuri, nu în funcție de coloratura politică. Din punct de vedere astrologic, alegerile locale din România au un caracter puternic ilegal.

În perioadele de alegeri, spionajul politic este monedă curentă. Să ne amintim de ”Watergate”. În prezent spionajul se face mai mult electronic, urmărind vectorii de presă, mass media, decidenții de presă, jurnaliștii, copy-writerii de marketing politic. ”Monitorizarea” 24/24 și 7/7 a concurenților este absolut necesară, pe media și net. Așa că nu este deloc lipsită de sens recomandarea RIJ (Rețeaua Internațională a Jurnaliștilor). Pe de altă parte spionarea electronică nu este numai a jurnaliștilor și nu este efectuată numai de către serviciile secrete ale statului. S-a ajuns la situația ridicolă în care particularii specializați spionează mai mult decât statele, mai ales în domeniile comunicare, economie, social și comercial. Iată:

  

CONTINUAREA ARTICOLULUI IN PAGINA URMATOARE