Evenimentul Zilei > Sport > Speriat de criză, Gigi Becali a decis să taie în carne vie. Măsuri fără precedent
Speriat de criză, Gigi Becali a decis să taie în carne vie. Măsuri fără precedent

Speriat de criză, Gigi Becali a decis să taie în carne vie. Măsuri fără precedent

Gigi Becali va diminua contractele fotbaliștilor de la FCSB cu 50%, din cauza crizei care bate la ușă

Gigi Becali taie salariile jucătorilor de la FCSB la jumătate. Finanțatorul va diminua contractele cu 50%, din cauza problemelor care există în fotbal după ce Liga I a fost suspendată.

„Eu nu stau să ascult după unul și după altul ce tot sfaturi îmi dau pe la televizor. Că să nu micșorez, că să mai aștept, dar ce să mai aștept? Să se aleagă praful? Nu îmi dă mie nimeni bani ca să plătesc salarii de 15 mii sau 20 de mii de euro pe lună, când noi nu știm ce o să se mai întîmple cu acest campionat. Se poate relua peste o lună, două, trei sau o să se înghețe campionatul, iar atunci la revedere.

Am discutat cu căpitanul de echipă, iar el a vorbit pe grupul lor cu băieții (n.r. cel mai probabil grupul de whatsapp). Ulterior am fost informat că toți jucătorii au aceptat micșorarea contractelor cu 50 la sută. Băieții au fost de mare caracter, iar eu îi asigur că nu vor rămâne mereu cu aceste contracte.

Când o să ne revenim financiar după această criză ei își vor primi salariile așa cum le aveau până acum. Vali Argăseală și cu oamenii din club lucrează acum la acte, iar joi băieții se vor duce la bază să semneze documentele! Vor avea la ei și acte ca să le prezinte autorităților dacă vor fi opriți în trafic pentru control. Niciun jucător nu va merge ilegal pe stradă”, a spus Becali pentru prosport.ro.