Evenimentul Zilei > Justitie > Spărgătorul de locuințe care a evadat din arestul IPJ Cluj a fost prins de polițiști
Spărgătorul de locuințe care a evadat din arestul IPJ Cluj a fost prins de polițiști

Spărgătorul de locuințe care a evadat din arestul IPJ Cluj a fost prins de polițiști

Czika Laszlo se ascundea într-un apartament din localitatea Florești, Cluj, și aștepta să fie ”extras” de către tovarășii lui cu care comitea infracțiuni.

Din primele informații, Czika Laszlo a locuit în ultimele două zile într-un apartament din localitatea Florești. Din nefericire pentru el, un alt infractor clujean le-a dat pontul polițiștilor de la Investigații Criminale, care au filat locuința în zilele de luni și de marți. În cele din urmă, Czika a ieșit marți seara să cumpere mâncare, iar în momentul în care a ieșit din blocul unde se ascundea a fost prins de polițiști.

”Pentru moment nu putem da alte amănunte. Cert este că a fost ajutat de alte persoane, cu locuință și cu bani. Credem că dorea să ajungă în Ungaria și ar fi plecat în momentul în care apele s-ar fi liniștit”, a spus un șef din Poliția Cluj, care a lucrat pentru prinderea lui Czika.

Bărbatul de 43 de ani di Covasna, a evadat sâmbătă, la prânz, din zona destinată pentru plimbarea deținuților, din incinta arestului IPJ Cluj. Bărbatul s-a folosit de un speraclu confecționat, spun sursele noastre din foită de aluminiu, folosită pentru împachetarea gumei de mestecat.