Peter Crouch (39 de ani) și celebrul model Abbey Clancy (34 de ani) sunt căsătoriți încă din 2011, iar cei doi au împreună patru copii: Sophia (9 ani), Liberty (5 ani), Johnny (doi ani) şi Jack (11 luni). Recent, celebrul cuplu din Anglia a acceptat să vorbească despre cum s-a schimbat viața lor în carantină.

Printre alte relatări, Abbey Clancy a mărturisit că în timpul pandemiei a exagerat în ceea ce privește consumul de alcool, fapt pentru care consideră că a îmbătrânit cu 10 ani.

„A fost mult prea mult alcool consumat. Simt că am îmbătrânit 10 ani în această carantină. Dar chiar m-am bucurat de carantină. E un lucru atât de special să pui pauză şi să îi ai pe soţul şi pe copiii tăi lângă tine în fiecare zi.

Suntem atât de ocupaţi să alergăm ca nişte găini fără cap, aşa că sunt foarte recunoscătoare pentru perioada asta. Au fost momente în care eram epuizaţi, iar copiii ne scoteau din minşi, dar în final mi-am dat seama că iubesc asta.

Copiii mei se trezesc la 6 fără un sfert şi la 8 seara sunt toţi în pat, aşa că practic eu şi Peter avem doar o oră împreună înainte ca eu să adorm”, a spus Abbey Clancy, conform The Sun.

Altfel, fostul atacant al lui Liverpool şi-a anunţat retragerea din fotbal în vara trecută. Acum, el este gazda show-ului Save Our Summer, de la BBC.

Uriașul Peter Crouch (2,03 metri) deține recordul absolut la numărul de goluri înscrise cu capul în Premier League. Englezul care a mai evoluat pentru Tottenham, QPR, Portsmouth, Aston Villa, Southampton și Stoke City este singurul jucător care a ajuns la borna de 50 de goluri înscrise cu capul în Premier League.

Englezul a evoluat pe poziția de atacant și a debutat în fotbalul mare în anul 2000. În întreaga carieră, Crouch a evoluat în 719 partide, atât pentru echipe de club, cât și pentru echipa națională. Atacantul a înscris de 209 ori și a oferit 69 de assist-uri.

În carieră, Peter Crouch a adunat doar două trofee, ambele cu Liverpool: FA Cup (2006) și Supercupa Angliei (2007). (FOTO: facebook/abbeyclancyofficial)