Evenimentul Zilei > Actualitate > Soția lui Nicolae Dică a RĂBUFNIT! „Pentru toate CURVELE”. Evenimentele care crează un scenariu de ȘOC
Soția lui Nicolae Dică a RĂBUFNIT! „Pentru toate CURVELE”. Evenimentele care crează un scenariu de ȘOC

Soția lui Nicolae Dică a RĂBUFNIT! „Pentru toate CURVELE”. Evenimentele care crează un scenariu de ȘOC

Nicolae Dică, fostul mare jucător al Stelei și actualul tehnician al FCSB-ului pare să aibă probleme majore în căsnicie.

Nicolae Dică este implicat într-un scandal de natură sexuală. Totul a început cu mesajul postat pe Instagram. ”Pentru toate curvele… Jocul s-a terminat!”. Ca totul să fie și mai clar, mesajul este semnat de soția antrenorului. Chiar dacă acesta a fost postat pe pagina personală a lui Dică!

Nicolae Dică este un tip care n-a ieșit niciodată în evidență prin lucruri ce țin de viața sa privată. Soția sa l-a expus după ce i-a scris un status explicit.

Jurnaliștii de la ProSport au remarcat modificările de pe contul de WhatsApp al antrenorului de la FCSB.

„Pentru toate curvele care aveţi acest număr de telefon. Jocul s-a terminat. Semnat, soţia” e mesajul care a apărut la status, pe unul dintre cele două numere de telefon ale antrenorului stelist.

Jurnaliștii de la Prosport l-au sunat pe numărul de telefon unde apărea respectivul status însă acesta e suspendat. Curios, este folosit în continuare pentru WhatsApp.

Conform sursei menționate, Dică a fost sunat pe al doilea număr de telefon al său și a răspuns: „Numărul meu de telefon este doar ăsta pe care v-am răspuns acum. Nu am avut alt număr de telefon”.

După apel și scurta conversație, statusul ciudat de pe WhatsApp a dispărut, la fel și poza cu soția sa.

Ciudat e că Dică și-a trecut privat contul de Instagram și singura persoană pe care o urmărește acum e soția sa, Corina, deși el e urmărit de 5000 de persoane. Până acum contul respectiv putea fi văzut de oricine. 

Corina și Nicolae Dică s-au căsătorit în 2003 și au doi copii, Marco și Samira.

Chiar dacă presa a relatat foarte puțin, spre deloc, de viața intimă a lui Nicolae Dică, acesta a fost suspectat că și-a împărțit viața de noapte și cu alte femei decât soția lui. Unul dintre zvonuri despre infidelitatea lui Nicolae Dică a apărut în momentul în care amanta lui Ovidiu Popescu, Ada Hululei, a fost bătută de soția jucătorului. Conform informațiilor de la acea vreme, pe lista tinerei ar fi fost atît Harlem Gnohere, cît și Nicolae Dică. 

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: