Emilia Bățău, soția lui Dan Diaconescu, a fost executată silit după un proces cu o agenție imobiliară din Constanța. Femeia a cumpărat sau a închiriat imobilul cu pricina și nu și-a achitat datoria față de agenție. Agenția imobiliară, creditorul în dosar, se ocupă că vânzări și închirieri de case și apartamente în Constanța, Năvodari și Mamaia.

Așadar, evacuarea Emiliei Bățău s-a decis chiar la primul termen din cadrul procesului, decizie care s-a dat pe 14 ianuarie 2020. Soția lui Dan Diaconescu a refuzat să părăsească imobilul și, astfel, a fost nevoia de intervenția Poliției și Jandarmeriei. Drept urmare, instanța a autorizat descinderea în imobil a oamenilor legii.


Dan Diaconescu a sărăcit! Milionarul de altădată a băgat benzină în mașină pentru 50 de km


Dan Diaconescu a pierdut, în luna februarie , un proces intentat de Liora Z., femeie cunoscută în branșa oamenilor de afaceri bucureșteni. Aceasta a obținut în instanță executarea silită a lui Dan Diaconescu şi a asociatului său, Florin Floştoiu.

„Admite cererea de încuviinţare a executării silite. (…) Autorizează creditorii să treacă la executarea silită prin toate formele prevăzute de lege, simultan sau succesiv, a obligaţiilor înscrise în titlurile executorii, precum şi pentru cheltuielile de executare silită. Fără cale de atac”, se arată în hotărârea magistraților.

Altfel, Emilia Bățău și Dan Diaconescu formează un cuplu de mai bine de 25 de ani și au împreună o fiică în vârstă de 16 ani, Dona Milena, pasionată de pian. Apariția femeii în ochii presei este extrem de rară, dar aceasta s-a afișat mai mult în 2010, atunci când Dan Diaconescu a fost reţinut de procurori şi închis pentru patru zile. Atunci, ea plâns non-stop în timpul procesului. Soţia lui Dan Diaconescu a fost printre iniţiatorii cauzei „Free Dan Diaconescu!” (Eliberați-l pe Dan Diaconescu).


Dan Diaconescu pierde tot. Ce femeie de afaceri a trimis „recuperatorii” peste el!


Fostul parlamentar și jurnalist Dan Diaconescu a fost eliberat condiționat, în 2017, după ce a efectuat aproape 3 ani din pedeapsa de 5 ani și 6 luni de închisoare pentru șantaj. „Dacă vreţi să vedeţi cum e în puşcărie, faceţi-vă televiziuni de succes şi partide de succes!”, a declarat Dan Diaconescu în momentul eliberării sale din închisoare. (FOTO: Libertatea)