Evenimentul Zilei > Politica > Soţia lui Alexandru Cumpănaşu a ajuns de urgență la spital. „Vă rog să vă rugați pentru noi”. Care este starea ei de sănătate
Soţia lui Alexandru Cumpănaşu a ajuns de urgență la spital. „Vă rog să vă rugați pentru noi”. Care este starea ei de sănătate

Soţia lui Alexandru Cumpănaşu a ajuns de urgență la spital. „Vă rog să vă rugați pentru noi”. Care este starea ei de sănătate

Soția lui Alexandru Cumpănașu a ajuns de urgență la spital, cu dureri grave de cap. Aceasta a mai avut parte de probleme în ultima perioadă, iar politicianul i-a rugat pe români să se roage pentru ea.

Soția lui Alexandru Cumpănașu a ajuns de urgență la spital, cu dureri grave de cap. În urmă cu o săptămână, el a fost implicat într-un accident rutier grav, iar medicii au venit în ajutorul său. Politicianul i-a rugat pe români să se roage pentru sănătatea partenerei sale. Acesta a mai declarat că este extrem de îngrijorat.

„Vă rog să vă rugați pentru noi. După ce acum o săptămână am ajuns eu la urgență din cauza unui dobitoc, acum soția este la urgență. I s-a făcut rău, dureri de cap, a leșinat și a venit SMURD. La fel. Rapid și eficient. Sper să nu fie nimic grav. Abia putea vorbi când și-a revenit. Este îngerul meu O iubesc enorm. Iar rugăciunile voastre ne-au fost de multe ori de ajutor”, a anunţat Alexandru Cumpănaşu, pe Facebook.

Ce a pățit Alexandru Cumpănașu

În urmă cu o săptămână, Alexandru Cumpănașu, a fost victima unui accident rutier grav. Președintele Coaliției Naționale pentru Modernizarea României a fost luat de ambulanță cu gâtul imobilizat şi alte răni. Politicianul declarase că nu este este vinovat.

„Când un dobitoc nu se asigură și intră puternic în tine. Acum sunt la spital. Cine înjură SMURD e un dobitoc. Au sosit în 3 min. Revin. Sper. Poliția i-a reținut azi noapte permisul pentru 90 de zile individului care a intrat aseară în mașina mea și a soției. Eu am scăpat într-un final de la urgențe și intru în recuperare cu probleme la coloană și genunchiul stâng, în urma accidentului. Încă nu- mi revin și nu pot înțelege sau imagina cum a putut un individ în sensul giratoriu de la Arcul de Triumf (unul dintre cele mai mari din țară) să intre FRONTAL în noi. Adică la un unghi de aprox. 90 de grade. Dacă în mașina lui nu era și o femeie însărcinată, aș fi crezut că omul ori are probleme psihice, ori acesta i-a fost scopul. Dar refuz să cred rațional că ar fi făcut un asmenea act față de viitorul copil. Violența loviturii și unghiul aproape drept în care ne-a lovit mi se pare halucinant. Înțeleg că este cetățean egiptean.

Să fie sănătos. Dar în timp ce eu eram în salvarea SMURD cu tensiune 17 cu 12 (dovedit de echipajul SMURD) și după un preinfarct, pe ăsta (nu pot să îl numesc altfel) nu îl afectase deloc acțiunea lui. Nu mi-a zis nimic nici în engleză, franceză sau română. Semne de părere de rău măcar.”, a spus el pe Facebook.