Evenimentul Zilei > Actualitate > SOS InfoCons , aplicația care te salvează când călătorești
SOS InfoCons , aplicația care te salvează când călătorești

SOS InfoCons , aplicația care te salvează când călătorești

A.N.P.C.P.P.S România - InfoCons a lansat SOS Infocons, prima aplicație care poate fi utilizată în România și oriunde în lume, pentru a intra în contact imediat cu autoritățile din țară unde se efectuează călătoria sau cu prietenii, în cazul producerii unor evenimente grave.

„Copiii merg în tabere, bunicii în stațiuni balneoclimaterice, pentru recuperare, sau de ce nu, în excursii în străinătate. Este reconfortant să știi că sunt în siguranță și că, în cazul unor incidente sau chiar în cazul în care se rătăcesc într-un oras, există întotdeauna la îndemană o aplicație care poate salva situația. Tocmai pentru siguranța consumatorilor din România ți din intreaga lume, A.N.P.C.P.P.S. România – InfoCons a gândit și lansat această aplicație”, a declarat Sorin Mierlea, președintele A.N.P.C.P.P.S. Româania – InfoCons.

Creatăa pentru a fi utilizată pe oricare dintre cele 3 mari platforme de operare, iOS, Android și Windows Phone, platforma a fost dezvoltată pentru a putea apela instant în caz de urgență serviciile de pompieri, poliție sau salvare din peste 200 de țări. În plus, se pot defini până la 3 numere favorite și un mesaj SMS default. În caz de urgență, este necesară doar apăsarea unui singur buton pentru a se trimite SMS cu mesajul presetat către cele 3 numere definite, la care se adaugă coordonatele GPS pentru geolocalizare.

Aplicația SOS InfoCons poate fi descarcată gratuit din magazinele virtuale ale fiecărei platforme în parte.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: