Evenimentul Zilei > International > Acuzaţii grave după întâlnirea lui Soros cu Timmermans: „ Bruxelles-ul este irevocabil în buzunarul lui Soros”
Acuzaţii grave după întâlnirea lui Soros cu Timmermans: „ Bruxelles-ul este irevocabil în buzunarul lui Soros”

Acuzaţii grave după întâlnirea lui Soros cu Timmermans: „ Bruxelles-ul este irevocabil în buzunarul lui Soros”

George Soros încearcă din nou să influențeze alegerile parlamentare europene de anul viitor, potrivit declaraţiei directorului de comunicare a partidului Fidesz.

George Soros "încearcă din nou să influențeze alegerile pentru Parlamentul European", a declarat directorul de comunicare al partidului de guvernământ, Fidesz, în faţa  mass-media ungară, adăugând că finanțatorul american sprijină "forțele de pro-migrare". 

Balazs Hidveghi a vorbit ca reacție la o întâlnire între Soros și Frans Timmermans, vicepreședinte al Comisiei Europene, și a spus că discuțiile au reflectat că "Bruxellesul este irevocabil în buzunarul lui Soros". 

Hidveghi a insistat că Timmermans este un "politician pro-migrant notoriu" care are "discuții regulate cu Soros în spatele ușilor închise", în timp ce purtătorul de cuvânt al acestuia "nu va răspunde la întrebări despre aceste discuții", notează thehungaryjournal.