Sorana Cîrstea, amănunte din culise despre ultima partidă jucată cu Simona Halep

Sorana Cîrstea, amănunte din culise despre ultima partidă jucată cu Simona Halep Sorana CirsteaSursa foto: Instagram

Sorana Cîrstea a povestit în cadrul podcastului „Vreau să știu”, al jurnalistului Cătălin Oprișan, amănunte interesante cu privire la relația pe care o are cu Simona Halep. Ea a oferit detalii necunoscute despre ultima întâlnire de pe teren pe care a avut-o cu Simona Halep la Indian Wells, din 2022.

Sorana Cîrstea are o relație de respect cu Simona Halep

Cîrstea i-a povestit cunoscutului ziarist sportiv Cătălin Oprișan că, spre deosebire de trecut, acum există mai multe prietenii între jucătoare, în tenisul zilelor noastre. Ea posvestit despre relațiile aparte de pritenie pe care le are cu Angelique Kerber și Donna Vekic, dar și despre relația de respect ce domnește între ea șiSimona Halep.

Sori a oferit și câteva detalii despre ultimul meci jucat împotriva Simonei Halep.

„Absolut! Sunt prietenii în tenis, chiar în vestiare. De când am intrat eu în tenis, de acum 15 ani, s-a schimbat atmosfera în bine. Lumea e mai prietenoasă, mai relaxată. Chiar există prietenii.

Ne puteți urmări și pe Google News

Uite, să vă povestesc ceva. Asta sigur o să facă deliciul publicului. Că e cu Simona (n.r. Halep). Am jucat contra ei la Indian Wells, când m-a bătut. Cred că acum trei ani.

Noi am plecat din vestiar, ne-am uitat la alta și ne-am zis „Baftă, baftă». Că sunt lucruri de bun simț... În ziua respectivă ne-am văzut în vestiar, ne-am salutat «Bună, ce ai făcut? Unde ai fost aseară să mănânci?». A fost o conversație absolut normală.

Ne-au chemat prin microfon ca să mergem la teren, ne-am dus la locurile noastre, ne-am urat «Baftă, baftă» și ne-am suit în mașinuța care ne-a dus la teren. Am stat spate în spate.

Ne-am dus, am jucat, m-a bătut (n.r. 6-1, 6-4), la fileu am felicitat-o. În vestiar totul a fost absolut normal.

Sorana Cirstea și Simona Halep

Sorana Cirstea și Simona Halep. Foto: Arhiva EVZ

Mi-a povestit antrenorul că s-a făcut mare «tam-tam» pe seama faptului că noi, pe drumul spre teren, am stat spate în spate și nu am avut nicio interacțiune. Dar ne duceam spre teren, ne concentram, toți sportivii fac la fel.

Normal, e o competiție între jucătoarele din vestiar, dar e o relație respectuoasă.

Cu Angelique Kerber mereu ies la masă, m-a felicitat Donna Vekic de ziua mea și mereu ies cu ea la o cafea și povestim. Sunt relații frumoase, de prietenie” - Sorana Cîrstea, pentru sursa citată, conform gsp.ro.

Cele două românce nu se vor întâlni la Roland Garros

De-a lungul timpului, Cîrstea (33 de ani) și Halep (32) au jucat de patru ori în circuitul WTA, una împotriva celeilalte, scorul întâlnirilor fiind egal, 2-2.

2022, Indian Wells: 6-1, 6-4 pentru Halep

2010, Cincinnati: 6-2, 6-4 pentru Cîrstea

2010, Marbella: 6-4, 7-6(4) pentru Halep

2008, București: 3-6, 6-3, 6-1 pentru Cîrstea

La al doilea Grand Slam al sezonului, Sorana Cîrstea are locul garantat pe tabloul principal de la Roland Garros (este cap de serie 29), în timp ce Simona Halep va rata prezența la acest turneu, având în vedere că fostul număr 1 mondial nu a primit un wildcard din partea organizatorilor francezi.