Sondaj EVZ. La cinci zile după tragicul eveniment, Joshua Castellano şi Cătălin Botezatu, acţionarii clubului, au susţinut o conferinţă de presă în care au transmis că nu exclud posibilitatea unei mâini criminale. 

"Credem asta în continuare, există o ipoteză pe care nu au exclus-o nici măcar pompierii, că a fost pus intenţionat, deoarece vorbim despre o încăpere în care nu exista nici măcar o priză, nici o sursă de lumină, nu a fost nimic aprins decât semnalul cu "EXIT". Nu avea acces nimeni acolo, dar acea încăpere era deschisă, deoarece era dotată cu o ieşire de evacuare. În acel moment nu a intrat nimeni, era lumina stinsă şi totuşi de acolo a pornit incendiul, de la acele draperii care au luat foc", au declarat cei doi acţionari în timpul conferinţei de presă. 

Situaţia este însă mult mai complexă decît a ţinut să dezvăluie patronul clubului Bamboo, iar surse din anchetă au completat pentru EVZ un tablou care vine să confirme afirmaţiile misterioase ale omului de afaceri italian. Ce a mistuit focul cu o rapiditate care i-a uimit pe toţi nu a survenit doar de la draperiile din sala de fitness, ci de la acoperişul clubului. După analizele preliminare s-a stabilit, încă neoficial, că acesta a fost stropit cu substanţe inflamabile, alături de alte două maşini care se aflau în incinta localului.  Acesta este şi motivul pentru care patronul clubului de pe marginea lacului Tei a susţinut în cadrul conferinţei că structura clubului a rămas intactă, în timp ce acoperişul a ars complet. 

În aceste condiţii, sunteţi de părere că focul de la clubul Bamboo a fost pus de o mână criminală?

(function(e,t,c,n){var o,s,i;e.SMCX=e.SMCX||[],t.getElementById(n)||(o=t.getElementsByTagName(c),s=o[o.length-1],i=t.createElement(c),i.type=”text/javascript”,i.async=!0,i.id=n,i.src=[„https:”===location.protocol?”https://”:”http://”,”widget.surveymonkey.com/collect/website/js/d92kQkgHA9SBr_2F5ZuDcoe1VqUjvlSubuL5G6HDcnFdiSTqIxMYydRXT7wMHeqB7Y.js”].join(„”),s.parentNode.insertBefore(i,s))})(window,document,”script”,”smcx-sdk”);
Create your own user feedback survey

 

Te-ar putea interesa și: