Evenimentul Zilei > Actualitate > Sondaj EVZ. Sunteţi de părere că focul de la clubul Bamboo a fost pus de o mână criminală?
Sondaj EVZ. Sunteţi de părere că focul de la clubul Bamboo a fost pus de o mână criminală?

Sondaj EVZ. Sunteţi de părere că focul de la clubul Bamboo a fost pus de o mână criminală?

Sondaj EVZ. Un incendiu devastator a distrus în totalitate, în noaptea de vineri spre sâmbătă, unul dintre cele mai cunoscute cluburi din capitală, respectiv Bamboo.

Sondaj EVZ. La cinci zile după tragicul eveniment, Joshua Castellano şi Cătălin Botezatu, acţionarii clubului, au susţinut o conferinţă de presă în care au transmis că nu exclud posibilitatea unei mâini criminale. 

"Credem asta în continuare, există o ipoteză pe care nu au exclus-o nici măcar pompierii, că a fost pus intenţionat, deoarece vorbim despre o încăpere în care nu exista nici măcar o priză, nici o sursă de lumină, nu a fost nimic aprins decât semnalul cu "EXIT". Nu avea acces nimeni acolo, dar acea încăpere era deschisă, deoarece era dotată cu o ieşire de evacuare. În acel moment nu a intrat nimeni, era lumina stinsă şi totuşi de acolo a pornit incendiul, de la acele draperii care au luat foc", au declarat cei doi acţionari în timpul conferinţei de presă. 

Situaţia este însă mult mai complexă decît a ţinut să dezvăluie patronul clubului Bamboo, iar surse din anchetă au completat pentru EVZ un tablou care vine să confirme afirmaţiile misterioase ale omului de afaceri italian. Ce a mistuit focul cu o rapiditate care i-a uimit pe toţi nu a survenit doar de la draperiile din sala de fitness, ci de la acoperişul clubului. După analizele preliminare s-a stabilit, încă neoficial, că acesta a fost stropit cu substanţe inflamabile, alături de alte două maşini care se aflau în incinta localului.  Acesta este şi motivul pentru care patronul clubului de pe marginea lacului Tei a susţinut în cadrul conferinţei că structura clubului a rămas intactă, în timp ce acoperişul a ars complet. 

În aceste condiţii, sunteţi de părere că focul de la clubul Bamboo a fost pus de o mână criminală?

(function(e,t,c,n){var o,s,i;e.SMCX=e.SMCX||[],t.getElementById(n)||(o=t.getElementsByTagName(c),s=o[o.length-1],i=t.createElement(c),i.type=”text/javascript”,i.async=!0,i.id=n,i.src=[„https:”===location.protocol?”https://”:”http://”,”widget.surveymonkey.com/collect/website/js/d92kQkgHA9SBr_2F5ZuDcoe1VqUjvlSubuL5G6HDcnFdiSTqIxMYydRXT7wMHeqB7Y.js”].join(„”),s.parentNode.insertBefore(i,s))})(window,document,”script”,”smcx-sdk”);
Create your own user feedback survey