Evenimentul Zilei > International > ȘOCANT! Un câine dintr-o rasă periculoasă a salvat un copil din mâinile mamei care încerca să îl înece
ȘOCANT! Un câine dintr-o rasă periculoasă a salvat un copil din mâinile mamei care încerca să îl înece

ȘOCANT! Un câine dintr-o rasă periculoasă a salvat un copil din mâinile mamei care încerca să îl înece

Un cățel din rasa pitbull a reușit să devină un adevărat erou în Australia după ce a salvat un copil pe care mama lui încerca să îl înece într-un râu.

Femeia, a cărei identități nu a fost dezvăluită, i-a spus unei prietene că se duce "să își înece copiii" înainte de a se duce pe malul răului Murray, anunţă Metro. Aceasta i-a luat pe fiul mai mare, de 9 ani, şi pe cel mic – de 5 ani și i-a dus în rău unde a încercat să îi bage cu forța în apă. 

Băiatul a început să ţipe şi un câine pitbull aflat în apropiere l-a auzit şi a sărit în apă atacând-o pe femeie. Astfel, copilul de 9 ani a reuşit să se salveze şi a ajuns la mal. Autoritățile locale au povestit că celelalt copil ar fi intrat în apă în timpul agitaţiei create şi a fost luat de un curent, trupul sau fiind recuperat la câţiva kilometri depărtare.

Femeia s-a predat poliției care a deschis o anchetă pe această temă. Se pare că femeia fusese de curând eliberată din închisoare.