Evenimentul Zilei > Actualitate > ŞOCANT! O fetiţă de numai ŞASE ani a rămas FĂRĂ PICIOARE după ce a fost LOVITĂ de remorca unui tractor. Şoferul nu avea PERMIS de CONDUCERE
ŞOCANT! O fetiţă de numai ŞASE ani a rămas FĂRĂ PICIOARE după ce a fost LOVITĂ de remorca unui tractor. Şoferul nu avea PERMIS de CONDUCERE

ŞOCANT! O fetiţă de numai ŞASE ani a rămas FĂRĂ PICIOARE după ce a fost LOVITĂ de remorca unui tractor. Şoferul nu avea PERMIS de CONDUCERE

O fetiţă de numai şase ani dintr-o localitate constănţeană a rămas fără picioare în urma unui accident produs de un şofer care nu deţinea permis de conducere.

Incidentul s-a produs marţi, 30 august, în comuna Valu lui Traian, din Constanţa, micuţa fiind lovită de o remorcă care s-a desprins de un tractor condus de şoferul inconşient. 

Potrivit telegrafonline.ro, fetiţa se deplasa, împreuna cu mama, pe o stradă din localitate, moment în care remorca de 3.5 tone s-a desprins de utilaj din cauza unei defecţiuni şi a intrat direct în victimă. 

Un chipaj SMURD a ajuns la faţa locului, iar fetiţa a fost transportată la Spitalul Judeţean Constanţa în stare foarte gravă, fiind transferată ulterior cu un elicopter SMURD la o unitate din Bucureşti. 

Şoferul, în vârstă de 28 de ani, nu deţinea permis de conducere. Împotriva lui a fost deschisă o anchetă în urma căreia vor determina dacă accidentul a fost produs într-adevăr de o defecțiune tehnică sau dacă bărbatul care conducea autoutilitara nu și-a luat toate măsurile de siguranță atunci când a cuplat tractorul de remorcă.